Тези облаци кога ще се разсеят?

Статистика

 1. 268804 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

Покъртителни примери за хаос и смърт: как се докарахме дотук

/ Анализи 23
goofy goofy / Неутрално
[quote#10:"Zizu"]Като чета статията и първите коментари - плачете за диктатура от най-извратен тип! [/quote] Ние не, но на червените герберастчета със сигурност една такава дитактура им е блян.

Да направим европейските общества и домове безопасни за жените

/ Анализи 12
Мусаши Мусаши / Неутрално
[quote#8:"eti mehter"]До коментар [#5] от "Мусаши":Хайде бе адвокате. ....това е твоята статия ....!Аз....като не интелигентен, не европеец....само ще чета и попивам....!ЧесТна пионерска....:)....![/quote] В исляма жените се третират като втора категория хора.Естествено либерастите изобщо и не се завислят над това,а дават някакви безумни статистики как всяка трета жена в Европа била жертва на насилие.А бурките и фереджетата не ги забелязват.А коя жена доброволно ще сложи булка или фередже ако не е принудена. Не случайно жените постоянно си правят прически и се грим имат,щото искат да изглеждат добре, а не да се забулват.
(Виж повече >)

Някои политици изглежда са решени да отстранят независимите съдии

/ Анализи 7
rumen_s rumen_s / Неутрално
За съжаление понятието "върховенство на закона" беше толкова размито и изопачено от самия ЕС, че вече е напълно изчерпано от съдържание. Под "върховенство на закона" се включват опитите за насилствено разселване на мигранти в страни които не ги искат или реването за допълнителни привилегии за ЛГБТ и опитите им за насилственото им пробутване на всички страни в ЕС. "Върховенство на закона", ама точно друг път. Рев против Полша и Унгария, ама благосклонност и затваряне на очите пред шкафчетата и пачките на наш послушко.
(Виж повече >)
Коментари (1)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на katyamatya
  katyamatya
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Никогиш Боце... никогиш няма да се разсеят вече!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.