Къв е тоя рев  за национализация стегнете се

Статистика

  1. 273879 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Повече политическа индулгенция, отколкото дарителство

/ Анализи 15
UJC4040 UJC4040 / Неутрално
До коментар [#4] от "Да вярваме на истината": "Ами аз затова ги питам тука кого и с какви хора ще управляват като са една шепа, а за да управляваш ти трябват десетки хиляди кадри:)" Ако говориш за кадрите на ГЕРБ, няма такива кадри. Има купени чиновници, които ще се изнесат бързо - бързо, веднага щом Баце падне. ПКП ще се обяви за жертва, горката. Искала да се бори с корупцията, отвътре. И е готова да предаде ноу-хауто си на всеки, който я цуне тук-таме. Така, както преминаха стадно от БКП към ГЕРБ, така и т.н. "кадри" бързо ще се преориентират. Някой да си спомня за НДСВ? А троловете като тебе ще си излъскат паничката, ще се подмият и ще търсят новия, който ще ги отпрасква с 200.
(Виж повече >)

На живо: Какво е рапространението на COVID-19 и ще има ли нови промени в мерките

/ България 10
fpyyh fpyyh / Неутрално
Гледайки графиката на заразените, следва доста близо кривата от ноември. При отварянето на всичко, за изборите ще има числата от декември. Изглежда нарочно, като големите печеливши ще са ДПС, които пак събраха целия си електорат и с благословията на Ердоган и 500 000 гласа могат да са втора партия в парламента при ниска избирателна активност.
(Виж повече >)

Коронавирусът по света: Австрия поиска имунизационни паспорти в ЕС

/ Свят 38
Dimitar Mogilarov Dimitar Mogilarov / Неутрално
Защо само за коронавируса да има такъв паспорт? Има много по-опасни болести. Трябва да могат да пътуват само ваксинирани срещу всички болести. Аз не съм съгласен някой в самолета или ресторанта да ме зарази с едра шарка или морбили.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.