Или добро или нищо

Статистика

 1. 218165 Комикса общо
  /
  73 Комикса за деня

Коментари на часа

Безразборната стрелба на сирийците свали руския самолет, отвърна Израел

/ Свят 107
iak iak / Любопитно
До коментар [#27] от "Killing Joke": Не съм сигурен, дали и "димящия Кузя" не е част от "Въздушно -козметичните" сили. И той успя да потопи по няколко руски щайги, опитвайки се да кацнат на него ?

Безразборната стрелба на сирийците свали руския самолет, отвърна Израел

/ Свят 107
Killing Joke Killing Joke / Неутрално
Минобороны о гибели Ил-20: Израиль может получить адекватный ответ По данным российского Министерства обороны, израильские самолеты преднамеренно создали опасную ситуацию для надводных кораблей и воздушных судов, находящихся в районе провинции Латакия. Бомбометание выполнялось недалеко от места нахождения французского фрегата «Овернь» (Auvergne) и в непосредственной близости от заходившего на посадку самолета Ил-20 Воздушно-космических сил России. Тия ще ме уморят. Въздушно-КОСМИЧЕСКИ сили!
(Виж повече >)

Безразборната стрелба на сирийците свали руския самолет, отвърна Израел

/ Свят 107
меншевик меншевик / Неутрално
До коментар [#21] от "iak": Ракетата не може да се деактивира - доколкото прочетох, ако в продължение на 5 секунди пасивната й глава за целеуказване спре да приема сигнала, отразен от целта, то тогава тя се саморазрушава. Появиха се в руските пропагандистки медии мнения на "експерти", които признаха, че такова прикритие, каквото твърди тавариш Конашенков не може да се планира и изпълни. Вината им била, че като била възприета групова атака от радара, той после леко се объркал и приел големата цел за такава групова атака и пуцнал - обаче нито думичка не казват защо не е сработила системата "свой чужд".
(Виж повече >)
Коментари (1)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на tonio26
  tonio26
  Рейтинг: 407 Неутрално

  Тези колажи точно на светлия християнски празник Рождество Христово не биваше да бъдат правени!!Просто отвратително!!!!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.