Пиши тука още 2 милиарда!

Статистика

  1. 303660 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Ботев ще бъде почетен с включени сирени в продължение на 2 минути

/ България 13
Шарл   Атани Шарл Атани / Любопитно
[quote#5:"dnevnikar"]UNITED EU UNIONБез съмнение:мека руска китка Румен ще клечи в знак на официално уважение.Сериозно.Инак: кому е нужен такъв "червендалест" румен в България, Европа и НАТО"Ботев ще бъде почетен с включени сирени в продължение на 2 минути"[/quote] И кво?Нали и красивоумните клечахте пред Радев,лошо нема.😁🐷🐵🥳🤡👍
(Виж повече >)

Ботев ще бъде почетен с включени сирени в продължение на 2 минути

/ България 13
sce00647696 sce00647696 / Гневно
Да не забравяме, че най-гадният филм за Христо Ботев е направен от е Максим Генчев - режисьор и сценарист! Това е същият Максим Генчев, който направи и най-гадният филм за Васил Левски - „Дякон Левски“!
(Виж повече >)

Руска агресия срещу Запада? И това не е напълно изключено

/ Войната в Украйна 224
Кремълски дребосък 💙💛 Кремълски дребосък 💙💛 / Неутрално
[quote#221:"Малинчо Паков"]Руснаците ежедневно свалят както Хаймърсите, така и Сенките - напоследък по 2-3 на ден, а има отделни дни, като набарат местоположението на пусковите установки или складираните ракети - по 6 до 12 (във въздуха) и повече поне в три склада. И не мостът се е пукнал, а зеленото Чудовище![/quote] Точно така, каскет задунайски. Блатните диваци уж ежедневно свалят всичко това, пък се оказа, че 32 бавно и кротко летящи дрона, успяха спокойно да прелетят над 500 км до блатата около Масква и да се разбият върху уж най-баровския район на един хвърлей място от резиденцията на бункерния дребосък и къщите на дебилите от обкръжението му. При което остави в потрес цялата бандитска клика около фюрерчето и накара простолюдието от ватници да се кефи така, щото ненормалника Соловьов почна да реве жално от екрана как и те били северномонголци, раи'ш ли. Леле хич не е лесно да си задунайски дебил тия дни.
(Виж повече >)