Изрязани нокти\nи нема лак.\nБраво на мацката.

Статистика

  1. 292498 Комикса общо
    /
    16 Комикса за деня

Коментари на часа

Най-важното от ден 94 от войната в Украйна

/ Войната в Украйна 73
niksan1 niksan1 / Неутрално
[quote#8:"plamen_b"]За русофилите: В интервю за книжарницата "Книжный мир" този месец руския генерал-полковник о.з. Леонид Ивашов обясни защо путинска Русия вече е загубила войната си в Украйна, дори да успее да завземе някакви територии:https://youtu.be/OLwF8nlI1TM [/quote] Поставих ти +, защото коментарът ти е много читав и актуален, но те моля да не наричаш « русофили « путиноподлогите . В България има-няма 50-60 русофила, които боготворят руското изкуство и всичко руско, като говорят и перфектен руски . Вся останлая сволоч са КРЕМЪЛОФИЛИ и ближат задните части на всеки, който седи в Кремъл . В миналото са били сталинисти, след това брежневисти, а днес са просто путинисти .
(Виж повече >)

Най-важното от ден 94 от войната в Украйна

/ Войната в Украйна 73
Resurrection Resurrection / Весело
,,Владимир Путин подписа влизането в сила на закон, с който се отменят възрастовите ограничения за постъпване в армията на професионални войници. Той беше внесен от депутати от неговата партия с мотив, че за боравене с модерни оръжие са необходими опитни специалисти.” На Путьо нещо ,,специалистите” май са му на изчезване
(Виж повече >)

Най-важното от ден 94 от войната в Украйна

/ Войната в Украйна 73
doctor.no doctor.no / Неутрално
Гледам форумната вата си развива стратегии все едно върхови постижения правят рашистите. Лиман не е превзет/овлядян. Изглежда не си гледат и рашистките ТВ. За стратегическо овладяване може да им се брои превземането на Попасня, откъдето рашистите съумяват да разгърнат настъплението си на север, изток и юг. Особено успешни са в южното направление, където са успели да сринат отбраната край Светлодарск. Само дето силите при Слетлодарск трябва спешно до получат подкрепление в жива сила и техника, защото до дни ще им се наложи да се върнат в изходна позиция. Това без да се смята, че украинците най-вероятно също ще съсредоточат допълнителни подкрепления в отбраната - вече и с тежките оръжия от новата партида. В общи линии подобни пробиви на отделни батальонни групи с цената на огромни загуби са пълна малоумщина и показва липса на комуникация и синхрон между отделните части.
(Виж повече >)