Пия за здравето на Цветан       Василев голям шейтан излезе

Статистика

 1. 274603 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

Жените в пандемията - по-силно засегнати и губещи трудно спечелени битки

/ Европа 1
radelmarfx radelmarfx / Неутрално
Лъжите и пропагандата на ЕССР снесени чрез Дневник: Цитат: -------------------------- Жените в Европейския съюз са засегнати много повече от мъжете от пандемията, защото са огромно мнозинство от работещите в сектори като здравеопазване, образование и търговия. "Напредъкът при правата на жените се печели с тежки битки, но се губи много лесно." Това описва доклад на Европейската комисия и ссъобщение на Европейския парламент, разпространн по повод 8 март, Международният ден на жената. ------------------------------ А някой да ми обясни как така жените които работят в здравеопазването са губещи, като спамдемията беше нарочно преекспонирана за да може фармацефтичните компании да се забогатяват повече. Всички здравни сектори в момента сигурно са в подем и въпреки това господина ни снася поредната демократична пропаганда. Да не говорим че 8 март е комунистически празник ама ние си знаем че ЕССР е наследник на Хитлериска Германия и Сталинистката СССР. Защо господина не каже за мъжете които са губещи и работещи като строителни работници, пилоти, инженери, телевизионни оператори и прочие доминирани от мъже професии. Дневник дълбаете дъното на посредственоста за пореден път с подобни статии. Скоро ще се превърнете в някой жълт вестник. Така или иначе вече никой не ви вярва ако се съди по коментарите.
(Виж повече >)

Оценявайте жените по таланта, а не по хромозомите им

/ Анализи 3
radelmarfx radelmarfx / Неутрално
Ами ние това правим, ама вие ни натяквате точно обратното с пропагандата си. Жените били равни и тем подобни. Да равни са въпроса е пред кой са равни. Когато ЕССР определя правилата тогава ЦК на ЕССР може да каже че всички са равни. Равни пред законите да, но насилствено изравняване на жени и мъже създава огромни проблеми в обществото и ЦК на ЕССР не иска да си признае че прави тия неща целенасочено. За съжаление това противоречи на природата и някой ден ще платим за това че си играем с огъня.
(Виж повече >)

Оценявайте жените по таланта, а не по хромозомите им

/ Анализи 3
padrino padrino / Весело
"Оценявайте жените по таланта, а не по хромозомите им" Ако само това ще бъде критерият, Вие госпожо Урсула фон дер Лайнен заслужавате най лошата оценка която е възможна в днешната ляво либерална политика водена в ЕС и най- добрият пример за това е последното изречение от статията: "И в този дух: Да живее Европа и честит Ден на жената!" Звучи точно като лозунг от 70/80 години на миналия век. Единственото което липсваше на тази статия е снимка на краварка или тъкачка която работи на 1000 тъкачни стана и изпълнява "петилетката" за 2 или 3 години 😁 "NextGenerationEU ще финансира добри работни места както за жени, така и за мъже." А какво ще правим с останалите полове? Те безработни ли ще бъдат или на социални осигуровки? 😂
(Виж повече >)
Коментари (1)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 6555 Неутрално
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.