Майче, Май, май...

Статистика

 1. 253090 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

Около 80% от българите не използват колани на задната седалка

/ България 12
PisnaMi PisnaMi / Весело
"Около 80% от българите не използват колани на задната седалка" Защото сме хитри. Защото сме смели. Защото сме българи, а не будали, които се възползват от предпазни мерки.

Американски съд постанови да спре връщането в Мексико на кандидати за убежище

/ Свят 15
Black Hawk Black Hawk / Неутрално
Време е съдиите да се съсредоточат върху основната функция на съда - да раздава правосъдие, а не върху политически активизъм, каквито тенденции се наблюдават при т.нар. либерални съдии. Неслучайно тези съдии се наричат съдии-активисти. Голяма част от тях са назначавани при администрацията на Обама. Добрата новина е, че сега при Тръмп ударно се назначават нормални съдии, които биват обвинявани, че (забележете!) стриктно се придържат към конституцията на САЩ, все едно това е нещо лошо. За щастие във Върховния съд на САЩ мнозинство имат съдиите-конституционалисти, така че когато този случай стигне до там, нямам съмнение че решението ще бъде в полза на администрацията на Тръмп. Това се случва за н-ти път в последните 3 години. Демократите, заедно с лоялните им съдии не правят политика и нямат позиции. Едниственото, с което се занимават, е да пречат на Тръмп по всевъзможни начини. Е, от време на време им се получава да блокират някоя инициатива, но в крайна сметка Тръмп печели. Така че успяват единствено да го забавят.
(Виж повече >)

Американски съд постанови да спре връщането в Мексико на кандидати за убежище

/ Свят 15
Аскет Аскет / Неутрално
Не знам, не знам... По едно време беше модерно да се атакуват указите на Тръмп в разни съдилища, където правораздават съдии-демократи. Естествено всички съдии-демократи отменяха указите. Това ни бе свеждано гръмогласно и напоително - един вид - Тръмп е идиот, демокрацията тържествува. След това, полека-лека, май всички (всички!) решения на съдиите-демократи бяха отменяни от по-горните съдилища, което не попречи на демократичната преса да премълчи този факт. И сега, ако питате който и да е, ще каже че указите на Тръмп - до един, са отменени. Щото шумът по отмяната е едно, мълчанието по отмяната на отмяната - друго.
(Виж повече >)
Коментари (1)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на izabell
  izabell
  Рейтинг: 1409 Неутрално

  Гърмят ли бушони.Май са литиеви батерии

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.