Внимание :   цианкалий !

Статистика

  1. 295068 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Поне 10 военни самолета е загубила Русия при взривовете в базата в Крим

/ Войната в Украйна 149
gafas gafas / Неутрално
Паркингът е на 400+ метра от авиобазата, и има няколко изгорели коли и няколко изхвърчали тежки метални стълбове от по 1-2 тона. Пак повтарям - това е на 400 метра от летището. Сега си представете на самото летище какво е положението.
(Виж повече >)

"Маркет линкс": При избори днес шест партии влизат в парламента

/ Избори 2022 121
Христо Атанасов Христо Атанасов / Неутрално
До коментар [#3] от "pontius_glarus": Защо ли ми се струва, че за ГЕРБ малко е натъкмено ........Защото четеш Дневник, може би, а и защото ти се иска организираната престъпна група ОФ с членове Пълен Провал, Дай България-болшевики и БСП - комунисти да управлява пак, но при тия резултати ви остава само в ОПГ да включите и Възраждане иначе пак служебно правителство на Радев, освен ако бащицата Радев не реши да се прави на строг и справедлив и неизвади кирливите ризи на ОФ-то. А дано.
(Виж повече >)

Поне 10 военни самолета е загубила Русия при взривовете в базата в Крим

/ Войната в Украйна 149
Realist Realist / Весело
Толкова са унищожените самолети на това единствено летище, колкото много страни имат изцяло на въоръжение. Днес украински войник свали Су 35 с преносим зенитен комплекс. Това е СРАМ за аружията на пЕредацията, ама форумните съветски богомолки ще продължават да възхваляват аружията на пЕдерацията!
(Виж повече >)