OXI

Статистика

  1. 248377 Комикса общо
    /
    25 Комикса за деня

Коментари на часа

Русия беше изключена от големите международни състезания за четири години

/ Спорт 129
fio41315648 fio41315648 / Неутрално
[quote#72:"krf54523578"]И това ще преживее Русия. Това решение показва, че Запада окончателно си изпуска нервите. Руснаците не им остъпиха на йота никъде - Крим, Украйна, Абхазия, Южна Осетия, Сирия, Венецуела.… Навсякъде Русия натри фасона на Запада. И сега те си го връщат по-най глупавия начин. Няма да ви клекне Русия. Бъдете сигурни. Това са бели хора с чест и достойнство.[/quote] Последното изречение ви е пълно с фактически грешки! Потомците на златната орда, не са бели, нито хора! Понятията чест и достойнство, са недостъпни за патологичните лъжци!
(Виж повече >)

Русия беше изключена от големите международни състезания за четири години

/ Спорт 129
tacheaux tacheaux / Неутрално
Пореден руски резил. Руснаците не даваха достъп до тяхната лаборатория, шикалкавеха , изпускаха срокове, правиха им се отстъпки и компромиси и накрая "извлякоха" от Московската лаборатория фалшиви данни. Така и не разбрахме какво означаваше думата "извличам" в конкретния случай. Цял свят разбра какви измамници и мошеници са. И отново ги пощадиха. Руските спортисти щели да се състезават под независим флаг, което означава , че отново ще има провокации с развяване на руското знаме слушане на руския химн и тем подобни. Трябваше да има изобщо забрана на руските спортисти да се състезават така , както на времето забраниха на спортистите на ЮАР да се състезават по чисто политически причини. Само така руските спортисти щяха да разберат , че за тяхното неучастие и изолиране от състезания е виновна руската държава и тяхното съучастие в държавното допингиране, а не "лошия" Запад , който иска да навреди на Русия. Сега по давление на руската пропаганда те ще се чувстват не виновни , а незаслужено онеправдани.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK