Обществен враг №1 избра обществен защитник. Честито!

Статистика

  1. 254621 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Красен Кюркчиев: Най-лошото днес е баба да прегърне внуче

/ Лице в лице 34
Fred Fred / Неутрално
[quote#12:"dorn"]Тоя човек вече всеки ден дава интервюта. Да не се е насочил към политическа кариера.[/quote] Този е представителна извадка на българският назначен "бизнесмен" - тъп, арогантен, некадърен и злобен. А това, че толкова често го пускат означава само едно, властите са подели кампания да изкарат някой ДРУГ виновен за епидемията и така да пренасочат гнева на хората от себе си. Типичен кризисен PR, бяга се от неприятният въпрос като се подхвърли за обсъждане друг. "Мисирките" естествено веднага започват да подкрепят, дали платено или от глупост не се знае. Вероятно и двете.
(Виж повече >)

Красен Кюркчиев: Най-лошото днес е баба да прегърне внуче

/ Лице в лице 34
Fred Fred / Неутрално
[quote#26:"magnas"]Заведенията са празни, но днес на пазара имаше стотици хора на под 50 см растояние. В Кауфланд, Лидъл, ДМ, Лили,... навсякъде пълно. И какъв е смисълът да спреш хората от работа и от разходка по Витоша?[/quote] Аз затова пазарувам в кварталното суперче, не в онези огромни халета където гарантирано и задължително има опашка. Когато и да отидеш. Ако са само 10 души просто ще затворят останалите каси и пак ще я направят опашката. Нещо повече, пазарувам късно вечер, 21ч и т.н. когато няма никой. Но тези идиоти искат да въведат вечерен час и за това. А уж се борят срещу струпването на хора.
(Виж повече >)

Тръмп и Путин се разбраха да преговарят за петрола

/ Свят 253
Nikolay Petrov Nikolay Petrov / Неутрално
ДБЛ! Как же быстро тупеют, как только в НАТО и ЕС вступают. Геномодифицированная еда сказывается. Лишь некоторые адекватно еще мыслить могут. В России ситуация и в экономике, и в борьбе с коронавирусом намного прекраснее, чем в США или Европе, не говоря уже про Болгарию. Так что, Россия не надо ничего просить, да она и не просила никогда. Мы сами решаем и свои проблемы, и проблемы всего мира (кстати, проблемы Болгарии решала Россия). А просил Путина о помощи как раз Трамп, после чего Россия послала в США свой Ан-124 (самый большой серийный транспортный самолет в мире, который собирали между прочим не на Украине, а в российском Ульяновске). И в США уже обанкротилась первая крупнейшая нефтяная компания Петролиум, а на очереди - остальные. НАТО гонят со всех арабских стран, так как войны они все проиграли, и они постепенно бегут и с Ирака, и с Афганистана, и с Сирии. А с Россией наоборот дружить хотят. Так что, Россия - в шоколаде, а вы скоро сто раз пожалеете, что в очередной раз приняли неправильное решение, и пошли против России. И просить Россию о помощи будете (как всегда в истории было).
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.