Ще работя така,че и братя Галеви да могат да се върнат.Дължа им го.

Статистика

 1. 253090 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

Американски съд постанови да спре връщането в Мексико на кандидати за убежище

/ Свят 15
Black Hawk Black Hawk / Неутрално
Време е съдиите да се съсредоточат върху основната функция на съда - да раздава правосъдие, а не върху политически активизъм, каквито тенденции се наблюдават при т.нар. либерални съдии. Неслучайно тези съдии се наричат съдии-активисти. Голяма част от тях са назначавани при администрацията на Обама. Добрата новина е, че сега при Тръмп ударно се назначават нормални съдии, които биват обвинявани, че (забележете!) стриктно се придържат към конституцията на САЩ, все едно това е нещо лошо. За щастие във Върховния съд на САЩ мнозинство имат съдиите-конституционалисти, така че когато този случай стигне до там, нямам съмнение че решението ще бъде в полза на администрацията на Тръмп. Това се случва за н-ти път в последните 3 години. Демократите, заедно с лоялните им съдии не правят политика и нямат позиции. Едниственото, с което се занимават, е да пречат на Тръмп по всевъзможни начини. Е, от време на време им се получава да блокират някоя инициатива, но в крайна сметка Тръмп печели. Така че успяват единствено да го забавят.
(Виж повече >)

Американски съд постанови да спре връщането в Мексико на кандидати за убежище

/ Свят 15
Saint of Me Saint of Me / Весело
Докато се установят може да отседнат в имотите на Клуни и Ниро или някой от неизвестните 'загрижени' за световните правдини либерасти. Или не могат :)

Около 80% от българите не използват колани на задната седалка

/ България 10
PisnaMi PisnaMi / Весело
"Около 80% от българите не използват колани на задната седалка" Защото сме хитри. Защото сме смели. Защото сме българи, а не будали, които се възползват от предпазни мерки.
Коментари (2)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на BarBQ
  BarBQ
  Рейтинг: 909 Весело
 2. 2 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1416 Любопитно

  Мая да няма нещо с братя Галеви? Да не са роднини. Щото гледам, мафията помага при гласуването - ББ застана плътно зад нея

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.