– Днес къде ли ще е авантата?

Статистика

 1. 271655 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

Навални разпространи двучасов филм за "двореца на Путин"

/ Свят 187
Pontif New Dnevnik SUCK Pontif New Dnevnik SUCK / Неутрално
Убиват ме тези прости Руски милиционери с вкуса си. Винаги искат горките да изглеждат кто царе. Чували са че златото значи разкош и го лепят навсякъде където им падне. Колкото е по-прост един човек толкова повече "двореца" му прилича на циганска уста пълна със златни зъби. Как един от тези тулути не се намери с чуство за вкус, архитектура и естетика. Същата простотия е и "сарая" на Сопола. Тъжна работа е да гледаш как крадци на едро се мъчат да изглеждат велики и богати. Учудващо е как един среден бизнесмен като Едгар Кауфман, който е де факто магазинер, може да има вкуса да поръча на Франк Лойд Райт да му построи Къщата на Водопада - една от най-красивите сгради на света а един диктатор който владее милиони хора и ресурсите на цялата държава не може. Но нищо, гледайте милиционерските "разкоши" в стил Рококо и се сещайте къде ви отиват парите дето плащате на Русия всеки ден.
(Виж повече >)

Навални разпространи двучасов филм за "двореца на Путин"

/ Свят 187
petrapetra petrapetra / Неутрално
До коментар [#11] от "Един вампир броди из Европа": Едно е сигурно - и двамата са от котилото на КГБ/ ДС. Живеят с чувството, че са над закони държава, с измамното чувство за безсмъртност

Проф. Детрез: Възгледите ми са обратното на "кощунствено антибългарски"

/ Свят 208
hav08635628 hav08635628 / Любопитно
Обратното на "кощунствено антибългарски" е некощунствено антибългарски. Или непоругаващо антибългарскиили т.е. нежно,либерално,цивилизовано антибългарски.
Коментари (1)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 7053 Неутрално

  Коя партия дава повече.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.