БОРИСОВ Е ТРУДЕН! ТЕБЕ И ОТ ТЕЛЕГРАФЕН СТЪЛБ МОГА ДА ТЕ НАПРАВЯ!

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Бивш военен министър: Министерството на отбраната реагира странно на Русия

/ Денят с Веселин Дремджиев 35
nema_labavo nema_labavo / Неутрално
Според него позицията на руското външно министерство от миналата седмица противоречи и на Договора за приятелство и сътрудничество между България и Руската федерация, подписан в началото на 90-те години. Дреме и на руската федерация за подписаните договори. Не може да им се има доверие.
(Виж повече >)

Бивш военен министър: Министерството на отбраната реагира странно на Русия

/ Денят с Веселин Дремджиев 35
Големи яйца:) Големи яйца:) / Неутрално
[quote#7:"dfjftriktrcdt"]Стефан Янев ще трябва да се коригира,ако иска да е министър на отбраната,иначе премиера Кирил Петков ще му подпише оставката.[/quote] Нека да ти обясня нещо - той Кирил Петков не искаше Стефан Янев за военен министър, а държеше да е героя в статията Тодор Тагарев. Янев и Тагарев са отколешни врагове, както и Радев и Тагарев. Същият Тагарев преди години като шеф на Института по отбрана се опита да подмени критериите за купуване на изтребители за БА лобирайки за 30 годишните португалски Ф16. Така че позицията на Тагарев да атакува военното министерство и да четка Кирил Петков не е изненада.
(Виж повече >)

Омикрон вече е доминиращият вариант на коронавируса в България

/ България 33
taratanki taratanki / Неутрално
[quote#2:"Един Българин"]Много е лек - не му се бойте. Един ден неразположение. Много по-лек от обикновен грип.[/quote] Айде да не е един ден. Масовото е 3-4, до седмица. Но със слаби симптоми и което е най-важното - вирусът стои в горните дихателни пътища, които причниват само гърлобол, хрема, малко температура, главоболие и умора
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.