Истинските реформато- ри на България!Очак- вайте

Статистика

  1. 278370 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Мика Зайкова: Парламентът не е цирк, в цирка хората работят

/ България 80
ludiakolio ludiakolio / Неутрално
То е ясно, че в парламента за няколко седмици няма как да се промени всичко, но на мен този парламент ми хареса. Започна да ме интересува какво гласуват. Стига вече с тоя бивш охранител на бай Тошо и скапания му джип. Гласуването ми е тайната. Поздравления за Мика, на тия години, с тази енергия.
(Виж повече >)

Над 170 палестинци са ранени при сблъсъци в Източен Ерусалим

/ Свят 27
5G 5G / Неутрално
До коментар [#20] от "МОЙШЕ ТОЛКОЗ": Къде видя да съм писал за жителство някакво? Само уточних, че на две трети от яфенските тарамбуки клановете им са се заселили в Яфо след 48-ма, предимно от Рамле и Луд. И то на общински земи и в общински къщи (Амидар) и сега ще вземат едни пари за да напуснат. Тези, които пък са закупили жилище (предимно в еврейските блокчета) ще получат (наравно с евреите) или обезщетение на пазарната цена или нов по- голям дом в новопостроените на същото място високи блокове. Нали се сещаш, че арабин няма как да живее на високо или да плаща 800-1000 шекела подръжка месечно. Та така ще ги поразчистят малко или много, а Яфо ще си върне предишния блясък и репутация. Много френски евреи инвестират в имоти, цените ще гонят тел авивските, особено като пуснат трамвая...
(Виж повече >)

Над 170 палестинци са ранени при сблъсъци в Източен Ерусалим

/ Свят 27
Lou Lou / Неутрално
Ако за всеки ранен палестински агресор ще свикваме събрания на ООН, трябва тези събрания да станат ежедневни. Палестинските бандити нападнали полицаите и отнесли боя, а после това било "варварска агресия" на Израел. Чак онзи брадатият дядка тръгнал да повтаря отново като развалена плоча смешното си пророчество за "края ционисткия режим". Като е толкова смел, защо неговият Иран не се опита да "сложи края"? Смешно е как три арабски държави се надпреварват да мрънкат срещу Израел. Като три пинчъра, които джафкат огромен ротвайлер. Само Сирия си мълчи. Асад не смее дори да гъкне срещу своя съсед. Явно вече и Голанските възвишения не желае, защото и дума не обелва за тях :)
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.