Аз съм цяла енциклопедия,  какво от това че съм писана в книгата на рек. на Гинес.

Статистика

  1. 274510 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

МВнР е учудено от становището на сенаторите от САЩ за корупцията у нас

/ България 251
Диана Диана / Неутрално
Значи, тези, за които не работи съдебната система у нас са циганите! Не могат да издадат съдебна присъда на един кокошкар в течение на 8 месеца и той необезпокояван си продължава да си краде и да му се трупат дела, но без изгледи за присъда...Според мен, това съвсем не е случайно! Явно състоянието продължава да прикрива голямите крадци и явно БСП неслучайно реве за добрата съдебна система и лошата прокуратура...Аз мисля, че след като ГЕРБ отвоюва прокуратурата от БСП /ако съдим по атаките на БСП срещу нея!/, следващата стъпка е Съдебната Система...И това наистина си е много важен момент за наличието на правова държава! Колкото до медиите - нямам думи! Всички видяхме как набързо БСП окупира всички медии по време на протестите, как от някакво тяхно блато изплуваха агресивни те им отровни змии, готови да погълнат човека ако не е съгласен с тях...Това преобразяване на "независимите журналисти" беше наистина срам за България! Тези хора не разбират грешките на БСП, на самите тях, които ни доведоха до най-голямата Национална Катастрофа в историята ни, явно, но това не им е пречело да мимикрират като "демократи"...Според мен, и тук е виновен закона, който никъде не посочва отговорността на един журналист за пропаганда в интерес на някоя политическа сила - задължение на журналистът е да е обективен без политически уклони защото той не е политик...И защо няма такъв закон, мислите? Защото БСП все още разчита на подобни удари под кръста!...Сенаторите са напълно прави! Те искат да ни помогнат защото са обективни, анализирайки полит. събития у нас през последната година...Но вижте какво става по медиите ни, как самото правителство на Герб приема критиките към себе си, а не към политическата ситуация в страната - ЗАЩО? Защо никой не се опитва дори да стигне до корените на проблемите ни - ако не ги унищожим тях, непрекъснато ще трябва да плевим и все ще ни критикуват и все ще се чувстваме виновни...Аз мисля, че първо трябва да махнем БСП от политиката изобщо - тя е вдъхновител на всички възможни мерзости в политиката у нас / всичко подобно се прави в и от нейно име!/След като махнем БСП, ще можем да реформираме и съдебната система и да потеглим с по-широка стъпка напред...
(Виж повече >)

"Аз съм достъпен - дали е чистачка или съдийка, все тая"

/ Книги 3
Диана Диана / Неутрално
Грозно е да се цитира Бойко Борисов по този начин, изваден от контекста...Ако аз кажа на приятелката си "ти си ненормална", нито тя, нито аз ще мислим, че става въпрос за клинично състояние, но ако го цитират то ще изглежда точно така...Думите са важни, но за един политик как работят думите е по-важно! Важно е какво ще постигне той, като ги изрече - може да говориш много красиви лъжи, например като БСП, които винаги говорят общи приказки, красиви общи приказки, които обаче никога не работят...Не е красиво да се опитваме да унижаваме Премиера си - може деликатно да му се намекне, че има нещо, което не ни харесва, но само той може да реши кога, какво и как да говори, особено след като тези думи не са били насочени към теб, за да им се обиждаш - това си е лицемерие!
(Виж повече >)

"Ако тука има евро-мевро": общински съветник от ГЕРБ получи сакото на Борисов

/ България 175
Emil Dimov Emil Dimov / Любопитно
Ако тука има, а тука нема евро-мевро?! (общинския съветник от верни до ГРОБ "получи" сако от Буци); Туй да не е некаква мошенгия??? До коментар [#30] от "Николай Колев": Превива циркът кръглия си купол щом клоунът танцува неуморно, а външността му е излята във калъп .... Шоуто требе да продължи, но до кога?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.