... да трудно се правят закони в гробище от комунисти ,  помощ от вътре - никаква .

Статистика

  1. 240212 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Сделката за F-16: Въпроси и отговори след критики и объркващи изявления

/ Политика 82
samoedin samoedin / Весело
" Всъщност, в одобрения преди година от депутатите проект за купуване на самолета за въоръжението пише следното: "3.1.2. Въоръжение За решаване на задачи с новия тип боен самолет е задължително и придобиването на основни типове ракетно, бомбово и артилерийско въоръжение, осигуряващи въздействие във всякакви МТУ, денем и нощем по: • въздушни цели във и извън пределите на визуалната видимост; • подвижни и стационарни цели на повърхността с висока точност на поразяване (на по-късен етап). Доставката на въоръжение задължително обхваща и придобиването на наземно оборудване и обучение на личен състав за неговата експлоатация. От това ясно, се вижда, че "умните бомби" са оставени за по-късен етап още от законодателя" Още една опорка на Кремъл оттече в кошчето за боклук, където стоят и останалите му опорки ! Ама руските тролове кога са се интересували от истината и това, което явно е залегнало в официалната ни стратегия за придобиването на нов боен самолет ?
(Виж повече >)

Сделката за F-16: Въпроси и отговори след критики и объркващи изявления

/ Политика 82
Рим Рим / Весело
Спомняме си, че преди година-две, кремълско-позитанските комунета искаха НОВ самолет, вместо по евтини употребявани натовски самолети! Е днес може да почерпят защото мечтата им най-после ще се сбъдне! България ще закупи НОВ самолет! Чисто нов! Ф-16 Вайпър! Американски! Някои хора от същите кремълско-позитански отломки, днес пак приплакват! Този път за умни бомби... Бих им казал да не се притесняват. И умните бомби ще дойдат! При това, чисто нови! Американски!
(Виж повече >)

Сделката за F-16: Въпроси и отговори след критики и объркващи изявления

/ Политика 82
chichka chichka / Неутрално
Всеки който коментира много или малко е оръжието на Ф-ките... да каже какво оръжие имаше в договора на Грипените и тогава да плюе! Лайномет РРаден не го коментирам. Вчера бе върха на наглоста. Верно ли е, че майката на Деса е назначена в отдел Протокол на Президентството?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.