Хем боли, хем сърби Ама то всъщност... Дали боли изобщо?

Статистика

  1. 288051 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Женската тенис асоциация прекрати всички турнири в Китай заради Пън Шуей

/ Спорт 41
George Svinarov George Svinarov / Неутрално
До коментар [#22] от "Virgin": "Ама изнасилена ли е била? Ти там ли беше? Защо когато в американската гимнастика имаше доказани системни изнасилвания, международната федерация не отмени състезанията в САЩ?" Не знам откъде имате сърце да пишете подпбни неща. Както и да е..... Поне да беше прочел статията ли? WTA отменя турнирите в Китай заради отказа да се проведе разследване по случая. В САЩ по случая който цитираш ( не го знам и даже не знам колко го е имало) имало ли е пълно разледване? Че там за една свирка щяха да свалят президента и даже направиха някаква телевизионна боза по случая. Не мога да намеря думи да опиша мерзостта ти.
(Виж повече >)

Тезата всички да преболедуват от ковид, за да имат имунитет, е варварска

/ Анализи 108
lz2 lz2 / Неутрално
Плоскоземните антиваксъри избраха лъжата пред науката, какво повече да желаем от тях?! Макар и 1/5 от населението всяват достатъчна анархия да осложнят живота на всички, ама "всичките" си траят и се надяват на чудо! Та и с ваксините, да преболедуваме, че да си изградим имунитет срещу боледуване е най-идиотското хрумване на антиваксърите! Да си подложиш организма на трайни увреждания защото те е страх от една мини-игличка е като за хора, които още са на клона!
(Виж повече >)

Ето колко работни места ще "изяде" преходът към електромобилност

/ Свят 151
Pontif New Dnevnik SUCK Pontif New Dnevnik SUCK / Неутрално
[quote#56:"Kosta Delev"]Германците просто изтеглиха късата клечка с това, че не обърнаха внимание на елементарната логика и не желаеха да преглътнат новите технологии. Сега са на 7-8 години (светлинни) от Тесла - от софтуеърна гледна точка и на повече... И при това ще продължат да тъпчат на едно място още известно време, за да се опитат да разпродадат произведените пърдялници.Това се е случвало и в миналото - преди повече от 100 години след огромни капиталовложения флотата на Германия е продължавала да се движи на кюмюр, защото са били вложили прекалено много средства в тях, а не са искали да се изръсят с нови пари наведнъж и да преминат на петрол.[/quote] Миналата седмица Фоксваген обявиха че ще похарчат $19 милиарда само за развитие на софтуера си. Само за сравнение Тесла е похарчила по-малко от $19 милиарда от създаването си до сега. Фолксваген също планират да похарчат $34 милиарда за 5 нови завода за батерии. Добави това към тези $19 Млрда. А колко още похарчиха до сега? Хората не могат да хванат чудото което Тесла направи с хора от Силикон Вали. Дори и термо помпата им е направена на принцип по който се правят платки а не машинни детайли. За "флат" организацията на компанията дори и няма да говорим. Това никога няма да го разберат тези във Фолксваген. Там културата им беше наложена от Фернинанд Пиак - един глупав полу-фашист, който ги подтикна към мошеничества и измами. Не случайно Тесла правят една кола за 10 часа а ФВ за 30 и Тесла използват 4 пъти по-малко хора.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.