Рано или късно човек се връща оттам от където е тръгнал

Статистика

  1. 292482 Комикса общо
    /
    20 Комикса за деня

Коментари на часа

"Има такъв народ" смята, че "духът на Борисов" се е вселил във вицепремиера Асен Василев

/ Политика 43
vtn33558360 vtn33558360 / Неутрално
,Това ИТН са пълна пародия. Министър на енергетиката- Жалък. Зам. Министър Плавен Данаилов - оценител в съда, никакъв сериозен стаж, нагласено мекере. Каримански - подрога на ДъПъСъ. Пацо Шнорхела -смеф Пепи Барбадоса- куку-кукумицин на квадрат Тошко Африкански Итн....
(Виж повече >)

Министър Денков: От образователната система трябва да се премахнат частните уроци

/ Детски дневник 26
wkk57607068 wkk57607068 / Неутрално
Страшно е това, което се случва. Всеки опит за реформа се потушава в зародиш. Опитът на Денков за реформа във висшето образование беше обезглавен. От ИТН например (спомнете си Петър Илиев). Ще оставим некадърни хора да се кичат с титли и да взимат големи заплати. Хора, непознати на научната общност и ненужни никому. И така 32 години.
(Виж повече >)

Министър Денков: От образователната система трябва да се премахнат частните уроци

/ Детски дневник 26
Аз Аз / Неутрално
Айде и тоя изтрещя. И как ще стане това - ще го включите в НК? От поне 2500 години имащите са давали мило и драго, включително и пари за да обучат децата си по възможно най-добрия начин, в момента в България образованието е една огромна дупка. Оценки се пишат само за присъствие, няма наказания, домашните са по желание, основните предмети се учат на нищожно ниво, изпити, класни и т.н. са тотална пародия, като се правят като домашни работи, 3 слайда презентация са достатъчни за 6 по всеки предмет, освен физическо и т.н. и т.н. Когато някой родител се опита да накара детето си да учи поне малко получава думите: Защо да уча, като и така изкарвам 5 и 6. Вместо да си отговори на въпроса защо се налага родителите да плащаме за уроци - той тръгнал да ги забранява. И последно - що не си зададе въпроса как са решили въпроса по белият свят - дали не са чрез стипендии, безлихвени заеми и т.н. - така всеки можещ и знаещ и искащ да учи би имал равен старт.
(Виж повече >)