Кво пра'йм сега ? Боце           стана ханджия - маанджия !

Статистика

 1. 289797 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

Гласът на "Капитал": Великото стопяване на българите

/ Анализи 51
DDR DDR / Любопитно
Чехите като влезеха в ЕС как така не се стопиха с 800 000? Даже населенеито се увеличава. Чешките баби и дядо не са изповядвали българският модел чудо "малко но качествени" и бегай сине/дъще/внуче от "кочината", "територията" и "оправия нема" и "бе ти збнаеш ли колко терудно се гледа едно дете". Отделно повечето чехкини правят струват и независимо за какъв чужденец са женени, накрая весе си го докарват в Чехия, при маминка.. И с децата си си говорят на чешки (за разлика от грозните гледки на българи, говорещи с децата си на лош местен език). Тата, че данък ЕС е до чипа в главата. На кой как му е програмиран чипа от родители и средата. [quote#6:"НеКой"]Според мен 50-60 % от това се дължи на влизането ни в ЕС, това си е данък ЕС на практика, тези хора са в Англия, Германия, Италия, Гърция, Испания, Франция, Белгия, има и в САЩ разбира се. Останалото си е ниска раждаемост и висока смъртност поради застаряващо население и нездравословен начин на живот. Но ниската раждаемост пак е до голяма част следствие от миграцията към Европа.[/quote]
(Виж повече >)

ГЕРБ иска извънредно заседание на парламента заради ситуацията около Украйна

/ Политика 111
Рим Рим / Неутрално
[quote#76:" "] Спрямо Украйна и Русия в момента България не трябва да прави каквото и да е. Запазете самообладание и спокойствие. Всичко друго е вредно за вас и държавата. [/quote] Гаварит Масква.... Да гледаме тихо и кротко как комунисти окупират съседна европейска държава казвате! Ами ако утре посегнат на нас и съседите си траят как ще се чувстваме...?
(Виж повече >)

"Къде е Пън Шуей": Australian Open е изправен пред ново предизвикателство

/ Спорт 19
ДСиБ ДСиБ / Неутрално
[quote#8:"rvr12572942"]Възстаричка е вече за такива турнири. При жените 36 год. са си бая за високия спорт. Младите бичмета ще я сгазят.[/quote] Чак пък старичка... днес една нейна наборка се класира за 1/4-финалите.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.