И  Фнимавайте : Аз съм          Хаджия , а не хаНджия !

Статистика

 1. 292462 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

Върховен съдия ще разследва главния прокурор, ако се наложи

/ България 12
Наблюдател Наблюдател / Неутрално
Скандалната „златна лаборатория“ на Капитан Андреево е свързана с не по-малко скандалните „златен гьол“, и „златен паркинг“. Общото е, че са контролирани от лица свързани с наркобарона Христофорос Аманатидис-Таки и ГЕРБ https://www.facebook.com/birdreporting/posts/10160744530656189
(Виж повече >)

Върховен съдия ще разследва главния прокурор, ако се наложи

/ България 12
pro_bono pro_bono / Неутрално
Ами то се налага и от много време. Хайде изчака ни се чакалото. И почвайте да разплитате кълбото от интереси и зависимости , че то не е кълбо,ами цяла планина.

Италия отне ордените на руски министри, Чехия - звание на съветски маршал

/ Войната в Украйна 18
Ядосан Октопод Ядосан Октопод / Неутрално
До коментар [#5] от "Мариана Кълвачева": Кълвачът пак лее простотии на километър. Отваряла ли сте поне един от споменатите броеве на Time? Само един едничък. Една статия да сте прочела? Само една едничка. Знаете ли, че в броя, изобразяващ Хитлер на корицата пише цитата "През 1938 г. Хитлер стана най-голямата опасност за демократичния, обичащ свободата, свят" (39 г.) Мил Кълвач... Буквално нямаш ЕДИН пост, който да не съдържа 100% простотия, 100% лъжи и 100% липса на елементарни познания за каквото и да е било. Светът ще е по-добро място, ако просто не си отваряш устата.
(Виж повече >)