Нося козунаците...

Статистика

 1. 279058 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

Русия през 2024: как ще завърши всичко в най-лошия случай

/ Свят 162
GreenEyes GreenEyes / Неутрално
До коментар [#146] от "Realist": Redwood горите са наистина великолепно нещо. Този уикенд обикаляхме Централен и Западен Масачузетс, трябва да ти кажа такава природа рядко може да се види. Даже половихме малко пъстърва на Wachusett Reservoir. Много красиво. https://pixels.com/featured/wachusett-reservoir-old-stone-church-sunset-juergen-roth.html
(Виж повече >)

Русия през 2024: как ще завърши всичко в най-лошия случай

/ Свят 162
GreenEyes GreenEyes / Весело
До коментар [#146] от "Realist": Демек и без червените дървета и при нас не е лошо. Въобще, за да обиколиш Америка, за да видиш само по-известните места ще ти трябва цял един живот.

Русия през 2024: как ще завърши всичко в най-лошия случай

/ Свят 162
Realist Realist / Весело
До коментар [#154] от "GreenEyes": Това е много красиво, но около Санта Круз е магия, и особено ако караш 60 мили по черни пътища вътре в планината сред огромните червени дървета. Аз на няколко пъти съм ходил на палатка там. неописуемо магическо е. Особено сутрин, когато росата капе от дърветата, които пробиват сутришната мъгла, върховете им изчезват в мъглата, имаш чуството, че джудженца в короните изсипват влагата с лейки! Магическо място! От Маунтий Вю, където е централата на Гугъл директно влизаш в гора в която забравяш за света и връзките с него, телефона ти умира, и влизаш в магията!
(Виж повече >)
Коментари (1)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 6066 Неутрално
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.