Нося козунаците...

Статистика

 1. 269240 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

София, колко още ще търпиш да те тровят

/ Анализи 48
SS SS / Весело
В една черна вселена, в една черна галактика, в една като катран черна планета, в една черна като нощта столица вървял един страшно черен човек. Вървял си той и стигнал до един още по-черен човек. Потупал го по рамото и с пресипнал глас и сълзи в очите му казал: - Абе, бай Мангал... стига ги гори тия гуми, бе...
(Виж повече >)

Когато хиляди белогвардейци дойдоха в България

/ Свят 25
Николай Колев Николай Колев / Неутрално
Единият ми дядо успява да се завърне у нас точно с кораб на белогвардейци, благодарение на един от тях. Дядо ми е българин, но е търгувал в Русия и там го сварва гражданската война, затварянето на границата и целия водовъртеж от събития. Успява да се качи на кораба, благодарение на дядо Герасим, после дядо ми му помага да се установи тук.
(Виж повече >)

София, колко още ще търпиш да те тровят

/ Анализи 48
Norman Granz Norman Granz / Неутрално
"Оказа се, че в сряда, 2 декември, към 9,30 часа, София бе на първо място по замърсеност на въздуха сред 95 града в света - според IQAir." Кой го държи тоя IQAir? Кой го курира? Кой му дава парата? Иначе е ясно, че с ГЕРБ винаги ще бъдем някъде между Пакистан, Бангладеш, Монголия и Сомалия. И по въздух, и по корупция, и по продължителност и качество на живота, и по всичко останало.
(Виж повече >)
Коментари (1)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 7192 Неутрално
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.