2та пенсия може да не стигне, а като я няма,  няма какво да не стига

Статистика

  1. 279058 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Бойко Рашков съжалява за думите си за водещите на Би Ти Ви

/ България 401
usp18671509 usp18671509 / Весело
[quote#269:"limbize"]Верно ли? Дай некви успехи на Рашков, че съвсем не намерих. Рашков има изключително политическа кариера,нищо повече. И пак не схващаш, Свински, не може да парадираш за връщане на държавност като използваш политически трупове да оберат клатералния демидж, само да насадиш поредната мутра на власт. Поумней![/quote] Рашков е бил години наред шеф на НСлС. Ти там някога влизал ли си кухар? Силно се съмнявам. Милиционери там почти нямаше едно време, имаше хора дето правеха разлика между СРС и веществено доказателство. Щот сегашния Главен Каскет както се разбра, не прави. Рашков има повече юридически знания от цялата "партия" герб накуп и познава МВР така че е най-подходящия за случая да разгони герболяка и да ги вкара по дупките преди избори. Тва че ти не можеш да го проумееш и само квичиш по Луната, че ти е много жълта днес, все тая. Иначе склеротичните ти сугестии не мъ вълнуват. Интересно, що не вземеш да предложиш кой да е МВР министър преди избори тогава, като ноооо са ти ясни нещата? Не? По-лесно викаш да си ги пляскаш тука двуредовите общи теории на живота? Така си и мислех!
(Виж повече >)

Русия през 2024: как ще завърши всичко в най-лошия случай

/ Свят 138
GreenEyes GreenEyes / Неутрално
[quote#32:"vassilun"]И пак ще настъпят мотиката! Дано ние поне не сме забравили![/quote] Като чета какво пишат русолюбящите във форума, изглежда доста хора са забравили. Путин няма друг избор освен да сее бури и съответно ще жъне ветрове. Русия е далече както от цивилизования свят, така и от собственото си рехаво демократично минало. Това, което се ражда под управлението на кагебееца показва, че руснаците са в задънена улица. Не само че настроиха почти всички съседи срещу себе си, ами дори най-близкият им славянски народ ги намрази за столетия напред. Русия се превърна в международния парий, а самият подполковник направо загуби връзка с реалността. Но международните главоболия са нищо в сравнение с икономическите, социални и демографски проблеми на Русия. Ако не си сменят управлението, руснаците рискуват да изпаднат в тотална анархия и колапс. Без да се спирам на икономическите бури, които ще жъне диктатора, ще спомена само дълбоката демографска криза и деградация на руското общество. Как може една държава да е велика, когато двама от всеки трима мъже в нея умират от алкохолизъм и свързаните с него болести, когато през последните 20 години нивото на болните от сифилис момичета на възраст 10-14 години се е увеличило 40 пъти в сравнение с 90-те години, когато си на едно от първите места в света по темпове на разспространение на СПИН, когато смъртността далеч надвишава раждаемостта?
(Виж повече >)

"Челси" победи "Лестър" и завърза интригата за топ 4 в Англия

/ Спорт 3
SSS SSS / Неутрално
Голяма патаклама настана за четвъртото място🙃Пуул са страшно непостоянни, но изглеждат най- близо до квотата за ШЛ. Челси направиха страхотен спринт в края на първенството, а симпатичния отбор на Лестър, ще трябва да разчита Пуул да се издънят. Хубаво е да има фенове , хората се умориха от локдауни. Английската лига определено е най интересното първенство.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.