Мама ме е научила на едно златно  житейско правило - Там където  парата играе,законът си трае.

Статистика

  1. 271655 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Меркел заговори за затваряне на границата заради коронавируса

/ Свят 39
mitaka_1 mitaka_1 / Неутрално
До коментар [#29] от "techops": А така!Те тези,които дирижират развитието на истерията с този "вирус",само такива овчици търсят.Навело главата,сложило маската,неразмърдващо си сивото вещество-идеално се вместваш в представите за "примерен гражданин"....
(Виж повече >)

Ако учители отхвърлят науката, какво да очакваме от учениците

/ Анализи 42
B52 B52 / Неутрално
Хубаво четиво, разбира ср кръчмарски експерти започват да се заяждат за сематтика - кръг, сфера, тепсия.. А човекът описва мрака и незнанието и безхаберието, изпълнили главите на много хора, част от тях уж с образУвание.... Порсженията са нанесени и са много по-дълбоки от темата “ваксини”, което е само пореден симптом, на едно заболяване, което Авторът описва. Резултат - един между многото - не е случайност, а е закономерно, че в БГ положението е толкова трагично и че хората живеят зле. Виновни - разбира се са “другите” : Костов, Сорос, масони, евреи, малки зелени човечета. Понеже погледът е огледалото не е приятен?!!
(Виж повече >)

Голът на годината в българския футбол

/ Спорт 8
spring_va spring_va / Неутрално
Догодина голът на годината ще е от дузпа. А през 2022 на празна врата, на два метра от голлинията. Пародия на класация, пародия на организация, пародия на водещи, пародия на журналисти, пародия на всички нива. Най-добре щеше да бъде Натали Трифонова да си каже прогнозата за времето и всичко покрай церемонията за "Футболист на годината" да приключи дотам.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.