Мястотото на България  не е в руските степи.

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Петков и Ковачевски започват днес диалога София - Скопие по същество

/ Свят 10
Alex Ivanov Alex Ivanov / Неутрално
Железопътни линии, въздушни линии, това са напълно безсмислени неща, истината е, че темата е точно една - кражбата на история. И колкото и да я заобикалят с тия розови истории, без нея, нещата са напълно нерешими. Самуил, Георги (Гоце) Делчев и т.н., това е същността. Какви са тези хора - българи, северномакедонци или южномарсианци .....
(Виж повече >)

Българската позиция за Русия - бавна и тичаща след събитията

/ България 29
boevbisser boevbisser / Весело
До коментар [#14] от "Anton Andonov": Като нормален човек не искам ни кораби, ни дявол в Черно море, а и ако конфликтът ескалира, не дай Боже, ние ще пострадаме от повишение на цените за енергоносителите, от спад в туризма и т.н. - много повече от западните ни партньори. Просто не обичам лицемерите. Впрочем, Герб не по-малко лицемерничат в случая със Северна Македония - те забъркаха кашата със специалното участие на ВМРО, а сега - ох, ах. Ей.
(Виж повече >)

Българската позиция за Русия - бавна и тичаща след събитията

/ България 29
wanderer wanderer / Весело
До коментар [#2] от "simval": ""Българската позиция за Русия - бавна и тичаща след събитията"" Не само това, ами и колеблива, с недоизказаност." Мани това, ами България няма позиция и за Пакистан, Индия, дори за общите ни граници с ... Азербайджан, Сирия и Мексико (според Баце, границите на нашите приятели са наши граници), където има вътрешно и международно напрежение. Така и не разбрах от български министър - България подкрепя ли и ще прати ли зидари и арматурчици на стената с Мексико?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.