Иване кажи си ! Искам президент!

Статистика

  1. 269175 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Христо Иванов предположи, че Путин и Ердоган могат да имат компромати с Борисов

/ България 171
basilicum basilicum / Неутрално
До коментар [#77] от "Славка Колева": понякога говорят принципни и принципно верни неща, обаче като им видя автобиографията на цялото т.нар. дясно или как беше "гражданска десница" (горе-долу означава, че никога няма да имат сериозен апел сред населението) и настръхвам До коментар [#77] от "Славка Колева":
(Виж повече >)

Борисов за корумпирани магистрати - от "нищо не знам" до "веднага ще се заема" и обратно

/ България 94
zkm24533265 zkm24533265 / Неутрално
[quote#78:"m_todorov"]До коментар [#76] от "zkm24533265":По правописа ти разбирам, че си нискообразован. Понеже не познавам много такива хора, с интерес бих искал да разбера какво иска вашата прослойка? [/quote] Може да се окаже, че съм доста по-образован от теб, което си личи от плоската ти логика което издава самочувствие без покритие, снобизъм и ограничен мироглед. Но все едно да приемем, че си прав: това което искаме е хора без нито един ден трудов стаж по специалността, провалени като министри и политици да престанат да се опитват да влезнат в управлението през задния вход, да престанат да дават акъл по теми който са напълно некомпетентни и да си мислят, че могат да управляват държавата (без да осъзнават че са нечие беззъбо пуделче). Искам шепа зомбирани лумпени с промити мозъци да престанат да говорят от наше име и да твърдят, че се борят за правова държава, като нарушат моите права, но да знаят много добре техните права. Искаме политическите дискусии да се решават на избори и с програми и можещи хора а не на улицата от група гамени ! Искаме децата на бивши партийни величия и знатно соц родове, живели в лукс през целия си живот да престанат да се правят на най- големите демократи и бранители на ценности, против които родителите им са се борили и са избивали стотици. Нещо друго да ти обясня какво искаме ?
(Виж повече >)

Политика срещу история - защо се скараха Сърбия и Черна гора

/ Свят 61
ditora ditora / Неутрално
До коментар [#58] от "'ΕΡΕΒΟΣ": Ето ти няколко факта, с малко исторически шанс и правилните покровители се разрастнахте много извън естествените си граници населени с гърци т.е. от Солун надолу и няколко острова около Атина. Но скоро ще започнете да връщате ресто , от към средиземноморието вече ви подхващат и това е само началото !
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.