Да се съберем и ний около нашият генерал да го опазим от Нинова.

Статистика

  1. 278370 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

"Бюлетина, мач и бира" вещаят окончателния край на режима на Борисов

/ Избори 2021 41
Николай Колев Николай Колев / Неутрално
До коментар [#8] от "boevbisser": Никой не си прави илюзиите, че не са се окопали. Обаче минус 5% на 11.07. (датата на акостирането на Росенец!!!) ще е следваща стъпка към небитието. Загубата на контрола върху циганския вот и калинките в ДА. Затова е неадекватното му поведение и истерията на ГЕРБеРЕБЯТАТА.
(Виж повече >)

"Всичко беше контролирано от машината на ГЕРБ": четиричасовото изслушване на Светослав Илчовски

/ Избори 2021 137
Хай Буй Хай Буй / Неутрално
Колкото до информацията, че именно тя е Мата Хари, има някои фактологически несъответствия. Снимките на чекмеджето с кюлчетата и спящия Борисов, са правени на различни дати през 2017 и 2019 г., показа експертизата, която направи Бивол. Четири от снимките са направени на 4 януари 2019 г. – петък. На тази дата обаче Маги Бадер е била в Дубай според нейните снимки във Facebook и Instagram. Тя заминава за ОАЕ в края на 2018 за новогодишните празници и в профила ѝ има множество снимки от Дубай и Абу Даби. ^^^^^ г-н Илчовски отново не му се получи с датите. Както бил гледал клип на г-н Стайков една година преди същият да влезе в затвора.
(Виж повече >)

"Всичко беше контролирано от машината на ГЕРБ": четиричасовото изслушване на Светослав Илчовски

/ Избори 2021 137
Хай Буй Хай Буй / Неутрално
[quote#126:"дерибеев"]До коментар [#124] от "Хай Буй":Тоест можеш да помогнеш пред Ердоган да пусне партида яйца с проблемни документи, но не можеш да звъннеш на ветеринар и норките да станат сови?https://bntnews.bg/bg/a/otkrikha-trupove-na-norki-i-pileshko-meso-zaroveni-kray-s-borov-dol [/quote] г-н Борисов, като премиер, е морално задължен да помага на бизнеса, когато същият има затруднения с чужди държави. Нормално е. Линкът от БТВ не показва нито един труп или дори кокалче от труп, показва някаква местност. От бТВ, както знаем, останалото ще си го измислят.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.