-Шефе, как ще избегнем общ. поръчки? Нека мине мача на

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Предложеният за шеф на тотото беше освободен като депутат след двучасов спор в парламента

/ България 78
Този потребител е с ограничени права Този потребител е с ограничени права / Неутрално
До коментар [#49] от "uvtest": Гербидж, Всички знаем, че Простия за едната заплатка се бъхти да кара Джипката 10 години. И за нищо друго. Мдаааам. Никакви съмнения нямаме... Жив да го ожалиш с тая "една къщичка." Има и една малка подробност - Мин. Фин на Сащ обяви лицето Борисов пред цял свят за КОРУМПИРАН, в официално изявление при налагането на санкциите по закона Магнитцки. Със сигурност американците имат достатъчно информация, по какви канали къде е и как се прехвърлени пачките от Шкафчето. Цяла София знае, че на Простия му се носеха пачки и пачки в чувалчета и се чудеше къде да ги слага!
(Виж повече >)

Предложеният за шеф на тотото беше освободен като депутат след двучасов спор в парламента

/ България 78
Този потребител е с ограничени права Този потребител е с ограничени права / Весело
До коментар [#63] от "Непукистка": Гербидж-свиньо рундеста, неграмотна, Гербиджа днес за пореден път демонстрираха каква гнусна жалка шайка от демагози и милиционери представляват. Само ако послушаш 10-15 мин, гнусотиите на Гербидж-Дпс Шайката в парламента ти идва да повърнеш. Всъщност, съгласно Конституцията и Решение на Конституционния съд, НС може единствено да гласува искането за освобождаване на даден депутат и нищо друго. Основанията, на които е подал това искане, декларации и каквото и да е било, НЕ СА в компетентността на НС. За това и е безпредметно да се обсъждат. Ама ти с твоята тройкаджийска диплома и епична тъпота на гербидж как ли да го знаеш... Гербиджа днес загубиха часове на българския парламент с милиционерска демагогия и л@йнометки, по въпрос, който изобщо не подлежи на диксусия в НС. И то съгласно Решение на Конституционния съд на България. Всъщност имаше и нещо полезно от тая дискусия, макар и съвсем странично. До колкото разбирам е станало ясно, че европраграма в областта на околната среда е спряна от ЕС, заради нарушенията на гербиджа. Нищо ново впрочем! Гербидж-мутро милиционери сър!
(Виж повече >)

Председателят на академията на науките се оплака от отлив на учени заради ниските заплати

/ България 17
Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич / Неутрално
Ами такъв е обществения договор - тука не е виновен просто киро или Бойко. Ако се вдигат полицейските заплати, на корумпирани тюфлеци, дето нищо не правят и не могат да изтичат 1 км - ааа ок, трудно им е. Ако тръгнат да се отделят пари за БАН/Унивеситети - аааа ууу, феодални старци, лелеее, как такааа. Бърз факт - продавачка в Лидъл взима два пъти повече от асистент в БАН.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.