Да се смее ли човек  да им се зарадва ли, или с кеф да не гласува.

Статистика

  1. 292498 Комикса общо
    /
    16 Комикса за деня

Коментари на часа

Най-важното от ден 94 от войната в Украйна

/ Войната в Украйна 76
doctor.no doctor.no / Неутрално
Гледам форумната вата си развива стратегии все едно върхови постижения правят рашистите. Лиман не е превзет/овлядян. Изглежда не си гледат и рашистките ТВ. За стратегическо овладяване може да им се брои превземането на Попасня, откъдето рашистите съумяват да разгърнат настъплението си на север, изток и юг. Особено успешни са в южното направление, където са успели да сринат отбраната край Светлодарск. Само дето силите при Слетлодарск трябва спешно до получат подкрепление в жива сила и техника, защото до дни ще им се наложи да се върнат в изходна позиция. Това без да се смята, че украинците най-вероятно също ще съсредоточат допълнителни подкрепления в отбраната - вече и с тежките оръжия от новата партида. В общи линии подобни пробиви на отделни батальонни групи с цената на огромни загуби са пълна малоумщина и показва липса на комуникация и синхрон между отделните части.
(Виж повече >)

Най-важното от ден 94 от войната в Украйна

/ Войната в Украйна 76
doctor.no doctor.no / Неутрално
Рашистите се опитват да плашат Швеция и Финландия. "Русия извърши успешно изпитание на крилатата хиперзвукова ракета "Циркон". Изпитанието е било извършено от фрегатата "Адмирал Горшков" в Баренцово море към мишена, която е била във водите на Бяло море в Арктика. Мишената е била на 1000 километра разстояние и е била поразена успешно, поясни руското министерство на отбраната."
(Виж повече >)

Путин казал на Макрон и Шолц, че ще пусне зърното, ако санкциите паднат

/ Войната в Украйна 242
Kaka Mara Kaka Mara / Неутрално
До коментар [#171] от "skw42563365": А индийската компания е някакъв технологичен гигант, а ?😜 А има ли наименование този фантом или е като едно заведение в Банско - по пате.