Кой би могъл да те уплаши, братко?   Луцифер... Кой е избягал от Ада?  Мама.

Статистика

  1. 245731 Комикса общо
    /
    43 Комикса за деня

Коментари на часа

Британската полиция откри 39 тела в контейнер на камион, смята се, че е дошъл от България

/ Европа 61
Smoke Smoke / Неутрално
[quote#9:"pilgrim"]Камьонът е с българска регистрация. [/quote] Много харесвам думата "камьон". Отдавна не я бях чувал, радвам се, че все още е жива. Тъжно ми е, че все повече хора я ползват.

Британската полиция откри 39 тела в контейнер на камион, смята се, че е дошъл от България

/ Европа 61
Приказки от шипковия храст Приказки от шипковия храст / Неутрално
[quote#5:"Иван К"]Ще проверят телата, движението на камиона и каквото още е нужно. Така ще стане ясно от къде идва.[/quote] Да, но тогава вече никой няма да се интересува от това. Лайняният вкус при споменаването на "българин" ще остане.
(Виж повече >)

Британската полиция откри 39 тела в контейнер на камион, смята се, че е дошъл от България

/ Европа 61
espresso espresso / Неутрално
Българското посолство в Лондон съвсем се е оляло. Нямало информация за подобни публикации, когато това гърми навсякъде като първа новина. Преди три дни Гардиън публикува статия за циганите в България с неверни неща вътре, които са лесно проверими - че Каракачанов призовавал да се правят резервати за цигани и че това щяло да бъде гласувано в парламента, че имало безразборни убийства на цигани по селата... Изпратили някаква журналистка, която говорила с местно НПО и шофьор на такси, който - буквално - я щипел по бузката и излязла с разкрития. https://www.theguardian.com/world/2019/oct/20/bulgaria-sofia-racism-roma-everybody-hates-us-anti-gypsy-abuse Ясно, че на прогресивната английска общественост им трябва враг-расист, който да изглежда абсолютен лузър и ясно, че България отговаря на тези критерии, но за това допринася и посолството. Ако излизаше с енергични опровержения, особено за проверими неща като тези в Гардиън, щяха да си изберат друга мишена. Не знам кой е посланикът ни в Лондон, но не изглежда подходящ(а) за поста.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.