Къде е Христо Бисеров.. Е как къде е, в Милано е, подготвя си парти.

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Рашков поиска правомощия за разследващите, за да не ги блокира прокуратурата

/ България 54
Наблюдател Наблюдател / Неутрално
“Шестак” и ортак на Жоро “Инса” съветва Бойко Рашков в МВР https://www.facebook.com/birdreporting/posts/10160504419466189 Промяната, съветвана от "Шесто" на ДС? Съветникът в МВР Пламен Стоилов Фердов е работил за комунистическата Държавна сигурност в политическото “Шесто” управление, а също така е имал общ бизнес със собственика на “Инса ойл” Георги Самуилов, който е сочен като близък до депутата Делян Пеевски. Вече няколко месеца от идването на Бойко Рашков начело на МВР той развива бурна дейност, за да разследва наследството на бившия премиер Бойко Борисов. Нищо подобно не се наблюдава обаче спрямо “айсберга на корупцията” Делян Пеевски, който междувременно се сдоби с имунитет и е съвсем настоящ депутат. Според източници на БРРД чадърът над Пеевски идва именно от Фердов като ключов представител на т.нар. “Задкулисие” в новото правителство.
(Виж повече >)

Рашков поиска правомощия за разследващите, за да не ги блокира прокуратурата

/ България 54
Norman Granz Norman Granz / Неутрално
До коментар [#3] от "samoedin": “Каскетурата ще е в потрес ! Ами ако много добре потулвани от нея тайни на сараите и ОПГ ГЕРБ стигнат до съда без нейното (не)компетентно участие ?” От няколко месеца пиша, че щом Гешев не иска да си ходи, управляващите ще намерят начин да го заобиколят. Както му взеха държавната резиденция, мултитемпературния охладител, муджахедините и бронирания кортеж, така ще му отнемат и правомощията. И тогава ще стане онова, за което се представя - обикновен администратор, който сменя крушките и зарежда тоалетна хартия и дезинфектант за ръце в клозетите на Съдебната палата. Одобрявам!
(Виж повече >)

Рашков поиска правомощия за разследващите, за да не ги блокира прокуратурата

/ България 54
samoedin samoedin / Весело
" Разследващите органи да имат повече правомощия, по-голяма независимост от прокуратурата и по-конкретно МВР да може да образува досъдебно производство, без да чака прокурор, както и да може да прави директно до съда искания за прилагане на специални разузнавателни средства (следене, подслушване и др.). Това предложи министърът на вътрешните работи Бойко Рашков в първото си изслушване в парламентарната комисия по вътрешен ред и сигурност и посочи, че се очаква скоро да бъдат внесени и законодателни промени." Каскетурата ще е в потрес ! Ами ако много добре потулвани от нея тайни на сараите и ОПГ ГЕРБ стигнат до съда без нейното (не)компетентно участие ? Ами ако разни имена на прокурори и техни роднини започнат да изплуват в съдебна зала ?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.