Дъщеря ми иска от Дядо Коледа  айфон,аз палто от норки.Като чу това  Дядо Коледа се задави с кафето си!

Статистика

  1. 292191 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Борел: ЕС очаква София и Скопие да решат спора възможно най-бързо

/ Свят 41
Бачо Филип Бачо Филип / Неутрално
Борел, няма да се плашиш. Като гледам темпото на СМ ще трябва да почакаш за следващото правителство, близо 4 години. Като гледам какви партии са се наредили да влизат ще чакаш от умрял писмо. СМ точно това си мислят, че ние ще клекнем, или че ще ни прескочат някак си.
(Виж повече >)

Борел: ЕС очаква София и Скопие да решат спора възможно най-бързо

/ Свят 41
famousandco famousandco / Неутрално
Кой го е избирал този и кой му е дал право да говори от наше име, т.е. от името на ЕС? А заявката, че ЕС е готов да направи всичко, е лъжа. Имаше вариант България да даде съгласие за началото на преговорите, но задълженията на РСМ да залегнат като отделна преговорна глава или останалите страни от съюза да станат гарант за изпълнението. Какво отговори ЕС? Каза "ние не можем да бъдем гаранти за подобни договорености, трябва да се резберете можду вас". РСМ от своя страна не е изпълнила абсолютно нищо от договореното, няма и намерение да го изпълни. При това положение този чиновник може да поставя срокове само на жена си. Никой не си е мръднал пръста, за да промени ситуацията и да се очаква различен резултат е малоумно.
(Виж повече >)

Ердоган: Швеция и Финландия няма смисъл да настояват на турска подкрепа за НАТО

/ Войната в Украйна 94
Храбър Храбър / Весело
[quote#22:"dinko"]До коментар [#9] от "Daria ":Скрий се някъде с тези глупости трол[/quote] Диария е най-новия стар трол измежду руските навлеци..