За да станем  повече вече \nнабираме и \n истински патриоти

Статистика

  1. 255080 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Президентът призова Борисов да не гради образ на спасител върху страха

/ Политика 240
gr52 gr52 / Весело
[quote#234:"lz73"]До коментар [#157] от "gr52":А те мислех за интелигентен...вярно алкохола и висшето не прощават.[/quote] Хайде сега, ще се обиждаме! Аз тебе някога да съм те наричал "интелигентен"? Не съм, нали? ……………………….. Що се отнася до алкохола, пуша по сто цигари дневно и пия поне по петнайсет яки кафета, но алкохол употребявам само при изключителни случаи - веднъж на няколко години, и то имитативно. А висшето... ми него много, много отдавна съм го надрасъл.
(Виж повече >)

Смекчаването на карантината е скок в неизвестното

/ Свят 29
m17 m17 / Неутрално
До коментар [#21] от "Николов": Абсурдно е да си мислите че това е възможно - само един от 7'те милиарда човека на тая земя да остане заразен, ако масата няма имунитет пак ще стане същото след 6 месеца. Както знаете бубонната чума си е още жива и здрава и периодично заразява отделни индивиди в разни кътчета на света. Въпреки че е затрила половината човечество през 13 век. Просто повечето хора днес сме наследници на оцелелите и имаме естествен имунитет. Същото ще стане и с тоя вирус и със следващата. Както е ставало от зората на човечеството и далеч преди това.
(Виж повече >)

Борис Джонсън е преместен от интензивното отделение

/ Свят 59
comandante  vs  либерални ентусиасти&корпократи comandante vs либерални ентусиасти&корпократи / Неутрално
[quote#14:"Котаракът на Шрьодингер"]”Джонсън получава кислород, но не е на апарат за изкуствено дишане.”Хм, механично обогатяване на кръвта с кислород извън тялото?[/quote] има различни методи за подавана на кислород !
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.