-Даже не можахме да видим мандат на живо!!!

Статистика

  1. 285610 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

ОИСР: Няма как да се разбере изнася ли България корупция в чужбина

/ Свят 18
mitko11 mitko11 / Любопитно
До коментар [#6] от "дерибеев": Не,корупция е да дадеш 3 милиарда лева за Руски поток без разклонение в България, за да се установи, че приходите от него не покриват лихвите по заема и оперативните разходи...
(Виж повече >)

Направихме най-лошото – политизирахме пандемията

/ Анализи 70
inn inn / Неутрално
То 1990 г. странната беше поляризирана, та и досега (на тема комунистическо минало). Аз обаче си мисля, че в някои разделителни линии има голям смисъл. И тази - специално в частта ѝ за преболедувалите - е истинска, смислена и трябва да я има. Защото от медицинска страна преболедувалите са минимум равноценни на ваксинираните, но от правна страна те са практически дискриминирани. Ето разделителна линия, която трябва да я има и в никакъв случай не трябва да се замазва, защото е и въпрос на справедливост. Второ - вижда се как "бутането към ваксиниране" се прави с явни манипулации, безобразно преиначаване на научни истини (които не са от вчера и ще важат винаги), включително политически мерки, които показват фундаментални права. Ето още една разделителна линия, която трябва да се отстоява. Пандемията ще си отиде, обаче нечистите интереси, които я експлоатират ще останат. Затова да не забравяме и разделителните линии, които се очертават нея. Полезни са.
(Виж повече >)

Направихме най-лошото – политизирахме пандемията

/ Анализи 70
dwr30648311 dwr30648311 / Неутрално
“Направихме най-лошото – политизирахме пандемията” -Кои сте вие? 80% от Българите не бяха ваксинирани преди седмица. Ганьо ли реши да политизират темата или политиците/медиите ? “ Щях да наказвам медии, а и медици за дезинформация… Щях да щях да задължа ЦИК да забранят дискусии по темата Ковид” - Ей такава приказка очаквам да чуя от преподавател в СУ. “ Ще речеш, че не сме живели до скоро в най-покорния сателит на СССР” - Авторът май още си живее там но забравя, че има поколение българи, дето не са били родени по времето на комунизма, но цял живот са патили последствията му.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.