Такъв антикорупционен закон им скалъпих Що не го приеха?! Не знам...

Статистика

  1. 285800 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Какво следва от решението на Конституционния съд за Кирил Петков

/ Избори 2021 116
galina georgieva galina georgieva / Неутрално
До коментар [#5] от "Големи яйца:)": "Следва покачване на изборния резултат на партията му с още 3-4%... Няма как да бъдеш атакуван и плют от ДПС и слугите им от ГЕРБ и да не получиш одобрение от хората. Така че решението на КС само качва рейтинга на Кирил Петков." Това не е "атакуване" или "оплюване"!!! Това е решението на Конституционния съд!!!И да не забравяме, че първите които повдигнаха този въпрос, бяха ИТН!!! И много ми е интересно, дали ако това се беше случило по друго време и при други управляващи, дали щеше да го квалифицираш като "атакуване или оплюване"?????И ако ще скачаме срещу някого когато нарушава закона,а ще защитаваме друг, който също нарушава закона,едва ли нещо ще се промени. Просто ще бъде привържениците на единия престъпник срещу привържениците на другия престъпник!!! Това ли е промяната която искахте??? Нали щяхме да започваме на чисто!?!?!?
(Виж повече >)

Какво следва от решението на Конституционния съд за Кирил Петков

/ Избори 2021 116
cinik cinik / Неутрално
Сега и бабите на село чуха от "транзистора", че българин се е отказал от канадско гражанство. През 1989 и началото 1990 г. билетите на БГА Балкан за Куба се продаваха за няколко хиляди $ на черния пазар, защото руските Ту кацаха за презареждане в Нюфаундленд и там българите слизаха да искат политическо убежище, каквото Канада ни даваше до първите свободни избори.
(Виж повече >)

Какво следва от решението на Конституционния съд за Кирил Петков

/ Избори 2021 116
emil emil / Неутрално
[quote#24:"doctor.no"]Кирил Петков ще използва ситуацията в своя полза в кампанията сега. И ще има успех. Само под декларацията му във ФБ се събраха за кратко време 21 хил лайка.[/quote] Политическите ползи и лайкове имат временен характер и не бива да са повод за непоследователно следване на истината. Когато има неистини те трябва да се вадят на показ иначе губим пътеката.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.