Щом комунистическия наследник Иванов е десен,  аз защо да не съм дясна?!

Статистика

  1. 265189 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Проф. Брунбауер: България провокира глупав конфликт със Скопие заради измислени проблеми

/ Свят 65
dzenlandia dzenlandia / Неутрално
Типична пропаганда в северномакедонски стил. Интервю, взето от журналист в македонската секция на Дойче Веле от световно неизвестен "професор" по история, коментиращ всичко друго, но не и историята. Големият въпрос е какво търси подобен пасквил в Дневник. Да разбираме, че редакцията на Дневник се солидаризира с изказаното мнение ли? Дори не си заслужава да се коментира несъстоятелността на тезите в интервюто. Независимо дали им харесва или не, приемането на македонците в ЕС зависи напълно и изцяло от България. Те имат нужда от нас, а не ние от тях. А се държим сякаш е обратно. Гърците бяха непримирими и постигнаха всяко едно от исканията си. Време е и ние веднъж да се държим като държава със самочувствие, каквото по незнайна причина ни липсва.
(Виж повече >)

Проф. Брунбауер: България провокира глупав конфликт със Скопие заради измислени проблеми

/ Свят 65
constatator constatator / Любопитно
"Голямата ирония на меморандума е неговото лицемерие - вярно е, че официалната македонска идентичност е насадена сред населението с държавна намеса, дори може да се твърди, че нацията е "измислена" от комунистите. Но почти същото важи и за България, където изграждането на нацията се проведе при авторитарен режим.". Голям историк, цял професор и какви глупости е написал.Признава, че македонската нация е измислена от комунистите, но пише, че българската нация се изградила при авторитарен режим. Ако не беше авторитарен режима сигурно нямаше да сме българи а австрийци.
(Виж повече >)

Проф. Брунбауер: България провокира глупав конфликт със Скопие заради измислени проблеми

/ Свят 65
Deadpudding Deadpudding / Неутрално
В Австрия като ги хване шовинизма и почнат да приказват на чист и оригинален австрийски и си приобщят дори мустакатия както и 1/3 от историческите фигури в Германия тогава този крайно ляв професор може и да разбере защо "провокираме конфликт" с бюрм.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.