Аз не мога да помня всичко ама тези дето са дали  не ги забравям.

Статистика

  1. 258182 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Кризата с коронавируса стопи сумите по личните партиди за втора пенсия

/ Бизнес 32
Барба-Ганьос-Тулуп Барба-Ганьос-Тулуп / Неутрално
Всичко е една голяма лъжа с тия фондове. Законно едни фирми оперират с безплатни пари на хората, които са задължени да ги дават в продължение на 20-30 години. Накрая се оказва, че конюктурата била виновна и на место да взимаш ще се окаче, че има и да додаваш. Живеем във време на най-големият обир на България. Такова стрижене и крадене, не е имало през нито един от миналите и исторически периоди.
(Виж повече >)

Томислав Дончев прогнозира отстраняване на задържания зам.-министър

/ България 29
Хи-хи Хи-хи / Неутрално
"Щом по отношение на някой висш представител на държавната власт има съмнение, редно е да бъде отстранен" "Сериозно" изказване... Около всичките ви витаят огромни съмнения...

Как Сорос стана враг номер едно

/ Свят 119
авторът авторът / Неутрално
Срещу Сорос са споменатите по-горе авторитарни лидери и гтова е показателно. Но в същото време срещу Сорос са и хората, които правят разлика между мъж и жена, между мюсюлманин и християнин, между вярващ и атеист и т. н. Това са хората, които виждат, че се жертва мнозинството в името на 2-3 малцинства. Накратко - срещу Сорос са и хората, които вярват в защитните механизми на обществото (и западната цивилилизаиця), блокирани от политическата коректност. Първите противници на Сорос създават конспиративни теории, но вторите имат всички основания да гледат на Сорос като враг на западната цивилизация.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.