Невинните...

Статистика

  1. 199876 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Без цигари и алкохол - руснаците водят по-здравословен начин на живот

/ Свят 87
Hawaii Hawaii / Неутрално
[quote#6:"Веселин Дечев"]Силно не ми се вярва чак толкова да са намалили пиенето...По-скоро си варят сами, а данните са за спад в покупките?[/quote] ++++++++++++++++++ Рядко се съгласявам с теб, но този път си право в десетката. Наистина, става въпрос за данни от отчетени продажби. Нелегалният внос, а в Русия такъв дал Господ, и нелегалното производство на самогон и прочее сурогати, плюс неотчитането на продаденият ОДЕКОЛОН, ПРЕПАРАТИ ЗА ТОАЛЕТНА И БАНЯ и прочее ГНУС, която дори най-пропадналият български алкохолик не би докоснал.... Това всичко прави картинката за алкохолизма в Русия по-различна. За тютюна е същото. МАХОРКАТА и НЕЛЕГАЛНИЯ ВНОС са нещата, които правят ситуацията също по-различна. В Русия нито се пие, нито се пуши по-малко. Примерите с млади интелигенти, са рекламни такива и не обясняват ситуацията.
(Виж повече >)

Борисов представя в Европарламента приоритетите на българското председателство

/ Европа 4
Дедов'та Колюуа Унукя! Дедов'та Колюуа Унукя! / Любопитно
Извън темата, ма чак се развълнувах, та не мога да не го спомена: Току- що отворих Дневник през iPad- а- през Сафари. Щях сам да направя мексиканска вълна- оправили са шрифта! Отварям обаче през Мозила- пак същият шрифт, от който се получават болки в очите, и главоболие (демек- "подобрения", от така наречения "нов дизаин"). Та- да попитам- това, дето виждам през Сафари- грешка ли е, само при мен ли е? Да не би съвсем случайно да са решили най- накрая да пипнат нещо по сайта?
(Виж повече >)

София обмисля да дели колите на четни и нечетни номера при мръсен въздух (допълнена)

/ Зелен 126
Танас Танас / Весело
А така сега ще си купим по още един таралясник с четен номер и един с нечетен хем ще направим оборот на Европа и естествено на нашите търгаши. :-) и шЪ обиколим кръчмите да съберем и мазнината та като чади барем да смърди на запръжка. :-)
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.