Ние и управляващите в Румъния  сме от един дол дренки!

Статистика

 1. 274000 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

Нацистка Германия и СССР: "Две престъпни системи, причинили гибелта на милиони"

/ Свят 245
GreenEyes GreenEyes / Неутрално
Комунистическият античовечен рускосъветски тоталитаризъм е престъпен режим и с нищо не е по-добър от западните си събратя, фашизмът и нацизмът. Престъпен е всеки режим, който извършва престъпления спрямо гражданите си. Най-тежкото от тях е избиването на хора без съд и право на адекватна защита. Особено ако е масово, в големи мащаби. Съветският режим е извършвал такива престъпления, това е безспорно и несъмнено доказано. Както и останалите тоталитарни режими през ХХ век - нацизмът и фашизмът. Поради което той е не по-малко престъпен от тях. И тук нямат никакво значение неговите постижения в в млеконадоя, производството на сярна киселина и чугун, осигуряването на работа и социална сигурност. Нацистите също имат немалко постижения - премахват безработицата, установяват строги ограничения на работното време за работниците, индустриализацията процъфтява по тяхно време, строят усилено магистрали, мостове, язовири и електроцентрали. И все пак, нацисткият режим е престъпен. И то не само защото разпалва войната в Европа (заедно с болшевишкия режим на Сталин), а защото извършва ужасяващи престъпления срещу невинни граждани. Такива, каквито извършват и комунистическите престъпни режими, включително в България.
(Виж повече >)

Нацистка Германия и СССР: "Две престъпни системи, причинили гибелта на милиони"

/ Свят 245
bobyb bobyb / Неутрално
[quote#166:"putinxujlo"]До коментар [#157] от "bobyb":Вие сериозно мислете , че аз изобщо не разбирам български и значение на тези му думи не разбирам?!!Коментар му # 118👇©️ "То с този начин на мислене вие какъв сте? Човек ли сте? Те немците навсякъде са били добри и в градове и в села. А пияндурниците навсякъде са вършели зло."[/quote] Мислех, че разбираш български, но сега почвам да се чудя. От българска гледна точка германските войски са съюзници, а съветските вражески. Не България, а СССР обявява война на България и нахлува с 600 000 армия. От това по просто няма как да се каже. А тия филмчета ако обичаш не ни ги пробутвай. Много добре знаеш, че нацистките жестокости са пионерски изпълнения в сравнение със сталиновите. И отново - българите нацистки жестокости не са видяли, по простата причина че са се водили съюзници. За разлика от маниера на руснаците да тероризират "съюзниците" си и най-вече собствения си народ. В нацистката терминология дали има понятие "заградителни отряди"?
(Виж повече >)

Нацистка Германия и СССР: "Две престъпни системи, причинили гибелта на милиони"

/ Свят 245
bobyb bobyb / Неутрално
[quote#159:"Realist"]Жертвите на Холокоста са известни, защото имат своя държава, която да пази и защитава паметта им. Сериозна държава, Достойна държава, готова да прати агенти на Мосад в Аржентина, на другият рай на света, за да изпълнят присъдата на поредният масов убиец, национал социалист, покрил се там.Жертвите на комунизма, имат държава мащеха, която след тези чудовищни зверства прави всичко за да ги забрави! А мръсниците, масовите убийци, децата им, си живеят не само свободно, но и осигурено, като мутри, олигарси и ново-бизнесмени и поемат вината с мезетата![/quote] Вината с мезетата... Колко циничен израз. Господ наказа жестоко този който го изрече.
(Виж повече >)
Коментари (5)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4363 Неутрално
 2. 2 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 2238 Весело
 3. 3 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1391 Любопитно

  Майор Деянов. . . . На всеки километър
  А още първото му участие в киното бе пионер в битка с американските шпиони във филма "Следите остават "

  Амплоа в киното ,
  амплоа в живота . . .

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 4. 4 Профил на bombov_saruyar
  bombov_saruyar
  Рейтинг: 770 Весело

  Може и така: Вие и управляваните в Р-я сте от една река мренки.

  Ако по пътя напред, не помним как сме стигнали до тук, няма да стигнем там, за където сме тръгнали.
 5. 5 Профил на Радко - СВОБОДА или РОССИЯ
  Радко - СВОБОДА или РОССИЯ
  Рейтинг: 1045 Весело

  Тоя екземпляр можеше само да боцка хубави актриси и нищо повече . Като артист е последна дупка на кавала , пък и преподавател станал моля ви се ...... ! Откровенно е тъп , на моменти и циничен като всеки български комунист , но поне е харесван от жените като за разплод , което не е лошо и това е единственното му положително качество в неговия жалък безоблачен животец !

  Русофилите живеят в ЕС и посмъртно не биха живяли или пратили децата си в Русия. Обаче прoдават България на Русия. Неграмотност и Шизофрения?
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.