Червеният\nогнедишащ\nдракон ще пресуши\nпожарния кран във всеки един\nтелевизионен\nдебат

Статистика

  1. 232591 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Операция "Жълтурка", или как Великобритания се готви за Брекзит без сделка

/ Европа 17
авторът авторът / Неутрално
Въборажението на правителството на Мей не стига дори5 за това - да си представи реалистично какво би последвало при излизане от ЕС без сделка. Представите им са чисто театрални, като на учение, а не на бойното поле. ТКози вариант ще ги изненада дълбоко.
(Виж повече >)

Операция "Жълтурка", или как Великобритания се готви за Брекзит без сделка

/ Европа 17
Иполит Матвеевич Иполит Матвеевич / Весело
Съвременните автомобили разполагат с изключително развити средства за предотвратяване на щетите за пътниците по време на удар, но те трудно помагат при челен удар с на 100 км/ч. Твърд Брекзит означава челен удар за пътниците на британската лимузина с около 130-140 км/ч. По-добре да учат псалми ... :-)
(Виж повече >)

Десислава Ахладова временно ще замества Цецка Цачева като министър на правосъдието

/ Политика 11
Practic Practic / Неутрално
Родена през 1974- година. Придобива магистърска степен „Право“ в Югозападен университет „Неофит Рилски“ Благоевград. От 22.05.2017г. е административен ръководител на Административен съд –Перник, избрана с решение на Съдийската колегия на Висш съдебен съвет на 18.10.2016 г. От 2014 г. до 22.05.2017г. е председател на Районен съд-Перник. От 2004 г. до 2014 г. е заместник-административен ръководител на Районен съд-Перник. В периода 2000 г. - 2004г. е районен съдия в Районен съд-Перник, година преди това е младши съдия в Окръжен съд-Перник. Ахладова бе замесена в един от кадровите скандали на настоящия ВСС. На 25 октомври 2016-а година кадровиците на Темида трябваше за първи път да изберат шефове в системата след мащабните промени в Закона за съдебната власт. Тогава мнозинството в Съдийската колегия излъчи на този пост фаворита си в лицето на съдия Ахладова, въпреки изричното законово изискване да бъде избран съдия Ивайло Нинов. Според нея тогава в интервюто и пред Mediapool по-големият ѝ административен опит, по-добрата ѝ концепция и по-дългият ѝ опит като съдия се вместват в "изключенията", допуснати от закона. Верен гербаджийски кадър! Да перифразираме думите на учителя на герберския предводител: "Днес Десито временно изпълняваща длъжността министър на правосъдието, утре - безвременно!"
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.