Като няма машини за гласуване, ще сложим машини за пуканки!

Статистика

  1. 295170 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Преврат и контрапреврат. Как младите победиха мнозинството

/ Анализи 118
Галя Станчева Галя Станчева / Гневно
[quote#26:"strymski"]И нека да отдадем дължимото на онова гологлаво чучело , който спомогна да се направи превратът на едно правителство с амбиции да направи България нормална държава!Станислав Трифонов.Този завинаги ще остане овъргалян в катрана и перушината на престъпното политическо късогледство!Чалгаджия-шоумен спомогнал за това държавата да нагази в дълбоките води на руския империализъм и родната мафия![/quote] Некадърници, които работят в интерес на путин - естествено бяха изритани от властта и кракът им повече няма да стъпи в нея. Това даже Трифонов е разбрал, но чугуните още не сте.
(Виж повече >)

Преврат и контрапреврат. Как младите победиха мнозинството

/ Анализи 118
Lemmy Lemmy / Любопитно
До коментар [#113] от "БОНГО": Какво казват източниците за МОЧА, където ние благодарим на "Съветската армия освободителка", когато към датата 9.9.1944 такова животно няма в правния мир, а "освобдителка" е РККА (Рабоче-крестьянская Красная армия) и ако първата е наследник на оригинала, защо днес не е изписан следващия наследник "Вооружённые силы Российской Федерации"? М?
(Виж повече >)

Преврат и контрапреврат. Как младите победиха мнозинството

/ Анализи 118
Nedyalko Lazarov Nedyalko Lazarov / Неутрално
[quote#70:"nigel"][/quote] Не, не зависеше чак толкова от учителите. То си го пишеше в учебниците. И в осми и в единадесети клас. Пишеше, че целта на имперска Русия винаги са били проливите. Пишеше обаче, че в във всички слоеве на руското общество войната е много популярна. Пишеше го черно на бяло. И двете си бяха и продължават да са истина.
(Виж повече >)