Няма да продавам

Статистика

  1. 271655 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Съветът на президента предлага нов модел на управление на България с участие на гражданите

/ Политика 151
vilian vilian / Неутрално
Вече бяхме руската колония НРБ. Когато гражданите посочени от Кремъл управляваха. И те много приличаха на сегашния недодялан президент с азиятско поведение и възпитание. Днес никой от Европа не ни кара да сменяме т. н. модел на управление. А това, че сегашния т модел гласува с цяла Европа за санкции срещу Русия е прекрасно. В предложения документ няма една дума как да се отървем от руското влияние и зависимости. Как да се забранят проруските партии и медии и др. С една дума не си губете времето да го четете.
(Виж повече >)

Навални разпространи двучасов филм за "двореца на Путин"

/ Свят 185
Pontif New Dnevnik SUCK Pontif New Dnevnik SUCK / Неутрално
Убиват ме тези прости Руски милиционери с вкуса си. Винаги искат горките да изглеждат кто царе. Чували са че златото значи разкош и го лепят навсякъде където им падне. Колкото е по-прост един човек толкова повече "двореца" му прилича на циганска уста пълна със златни зъби. Как един от тези тулути не се намери с чуство за вкус, архитектура и естетика. Същата простотия е и "сарая" на Сопола. Тъжна работа е да гледаш как крадци на едро се мъчат да изглеждат велики и богати. Учудващо е как един среден бизнесмен като Едгар Кауфман, който е де факто магазинер, може да има вкуса да поръча на Франк Лойд Райт да му построи Къщата на Водопада - една от най-красивите сгради на света а един диктатор който владее милиони хора и ресурсите на цялата държава не може. Но нищо, гледайте милиционерските "разкоши" в стил Рококо и се сещайте къде ви отиват парите дето плащате на Русия всеки ден.
(Виж повече >)

Навални разпространи двучасов филм за "двореца на Путин"

/ Свят 185
Pontif New Dnevnik SUCK Pontif New Dnevnik SUCK / Неутрално
[quote#180:"profesionalist"]В ютубе има всички негови дворци и на гн.Медведев.По ништо не се различават от тези на американските артисти,спортисти певци и капиталисти.Красота да ти падне шапката като ги гледаш.По големи от хотели по размери.От 10 до 100 милиона долара струват.Всека жаба да си знае гйла.[/quote] Абе явно не разбираш много нито от архитектура, нито от диктатура. Разликата е от земята до небето! Тези на западните знаменитоси с малки изключения са много по-красиви и по-човешки. Но най-важното е че са платени с парите на тези които ги обитават. А и нека не забравяме че около тях никой не е създал километри от буферна зона на армията или на ФБР или на ЦРУ. Малки подробности но важни! А иначе всеки абдал може да зяпа с отворена уста и никога да невиди разликата. За такива хора дали си Том Хейнц актьора или Путин диктатора няма голяма разлика.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.