Колхозничката от

Статистика

 1. 218300 Комикса общо
  /
  50 Комикса за деня

Коментари на часа

На детска градина в Германия: навън, дори и да вали, телевизия - недопустимо

/ Европа 27
7777 7777 / Весело
[quote#20:"Незнайко в Слънчевия град"]"Иване, ако се удавиш, ще те пребия!"Дочуто на "слънчака".[/quote] Чувала съм и вариант "Лоренцо, внимавай да не се удавиш, че ще умрем от срам."

Търговската война между САЩ и Китай може да продължи 20 години, каза основателят на "Алибаба"

/ Свят 44
gozambo gozambo / Неутрално
[quote#30:"foxa5"][/quote] Какви реднеци ще пострадат? За какви загуби мислиш става въпрос? За 5,10 или 20 милиарда долара,които са нищо за САЩ и Тръмп веднага ги извади. Да не говорим,че всичката соя ще се продаде, защото соя ядат не само в Китай. Ето, Тръмп е Юнкер се споразумяха за продажба на соята в Европа. В България като говорите за реднеци си мислите,че това са утрепаните и невежи български селяни. Реднеците в САЩ са милионери, които притежават земя, имоти, машини и животни за милиони, които владеят върховите постижения на селскостопанската наука и които сами си правят основен ремонт на сложните трактори,комбайни и селскостопански машини. Трудно е да намериш по-квалифицирани и образовани хора от фермерите. Нито професорите в университетите притежават повече знания он тях, нито компютърните специалисти притежават повече умения. Вие просто не знаете за какво говорите.
(Виж повече >)

Търговската война между САЩ и Китай може да продължи 20 години, каза основателят на "Алибаба"

/ Свят 44
gozambo gozambo / Неутрално
Да ви кажа нещо за реднеците,американските фермери. Те по стара традиция си ремонтират сами всичко. И си пазят старите 60-70 годишни американски трактори, защото все още има части за тях и са много здрави. Сега от Силиконовата долина се опитват да ги прекарат. Напълниха новите машини с електроника, не дават софтуера на фермерите,за да си ги диагностицират и ремонтират сами и ги принуждават пли всяка авария да ходят в сервиза на дилършипа. Как отговарят фермерите на това изнудване? Започнаха дела срещу Силиконовата долина за достъп до софтуера и отделно от това хакнаха софтуера в Източна Европа,където това не е забранено, разпространиха си го и продължиха сами да си ремонтират трактори,комбайни и др. Да сте виждали такъв фермер в България?
(Виж повече >)
Коментари (1)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1175 Неутрално

  Трактор пее на поляна, Корни текезарка стана

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.