БЪЛГАРИ уцелите ли десятката изгаряте! МИСЛЕТЕ!!!

Статистика

  1. 265443 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

От разавала към провала

/ Книги 7
Julian Mall Julian Mall / Неутрално
[quote#4:"eti mehter"]Най-доброто управление е това, което учи хората да се управляват сами. Да, но е нужно силно, стабилно правителство, което да е на висотата на тази задача=======Днес......под силно управление се подразбира диктатура..... Така че.... " пороците от турското робство" не са никакви пороци......21 век не е века на Михайловски.....[/quote] Той го е написал ама трябва и да се чете: "Да се разберем. Да, българинът не е вече роб. Ала за дълго време той ще си остане заробеник от онези пороци, които е придобил в турското робство. Друго нещо е освобождение и друго нещо е свобода." Четете русофоби! Този ерудиран човек е живял по времето на робството в богато семейство учил е на Запад, така че това е историческата истина а не вашите манипулации!
(Виж повече >)

Бюджет на светло: да открехнем врата към кухнята

/ Анализи 6
edin drugii edin drugii / Неутрално
До коментар [#2] от "boevbisser": Дебат за бюджета не се е случвал ,но не ,че има и с кого да се случи де , при тези събрани червени другари в парламента ,единствения дебат е кой колко да открадне , само един Марешки не го допускат ,пък той им държи статуквото , та затова го оплюха ,охрачиха и осъдиха и смачкаха .
(Виж повече >)

Филиали на аптеки или вендинг апарати за лекарства в селата

/ Анализи 39
edin drugii edin drugii / Неутрално
До коментар [#35] от "wanderer": А мястото на лекаря къде е в системата ,която предлагаш ,особено на платинените карти , да си чувал някъде по света ,някой да ти дава лекарство без да си получил преди това рецепта от лекар ,май няма а ,пак ноу хау в България !
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.