ПРЕСЦЕНТЪР на МВР.

Статистика

  1. 202714 Комикса общо
    /
    82 Комикса за деня

Коментари на часа

Мъск ще тества днес изграждането на мрежа за интернет от 12 000 спътника

/ Свят 114
GreenEyes GreenEyes / Неутрално
[quote#80:"BiGman1"]До коментар [#79] от "Realist":До коментар [#78] от "Realist":Дай Боже да се справи...този човек видимо променя живота ни...[/quote] И не само той. Само за протокола, това което постигна НАСА, ЕСА, Япония в последните 30 -40 години е много повече от изпращане на хора на Луната. Почти всичко, което научихме в последните десетилетия за Слънчевата вселена, Млечния път и за цялата видима Вселена се дължи именно на брилянтните умове на хората в Западния свят и на експерименталното им доказване и разширяване на човешкия кръгозор от космическите изледвания на НАСА, ЕС и Япония. Почти всичко, което знаем за Плутон, за Юпитер, за Марс, Сатурн, Уран, Нептун, спътниците около тях, за галактиките, цялата видима вселена се дължи главно на човешкият потенциал в Западния свят. Единственото, което Русия успя да направи е в изследванията на Венера - и дотук, явно и до края на света, това ще си остане тяхното върхово постижение.
(Виж повече >)

Мъск ще тества днес изграждането на мрежа за интернет от 12 000 спътника

/ Свят 114
Ще върнем България в Европа Ще върнем България в Европа / Любопитно
До коментар [#81] от "Али Ибн Абдул Обстул Бей":"Този аферист кога ще започне връща на хората парите? Има вече хиляди искове за недоставени тесли!" Хората си го заслужават Будала Бей, защото купуват коли, вместо да нахранят бедните. Аз още карам Моссквич 408.
(Виж повече >)

Мъск ще тества днес изграждането на мрежа за интернет от 12 000 спътника

/ Свят 114
_imi_ _imi_ / Неутрално
[quote#55:"cristo_n"]До коментар [#39] от "Иван К.":Вземи прочети ти! Озоновият слой е в стратосферата - до 50 км височина, а тези спътници ще бъдат изстрелвани на 400 км. При всяко изстрелване, двигателите на ракетите изгарят дупки в този слой - при товар от 2 сателита на старт, това са поне 6000 (ШЕСТ ХИЛЯДИ!!!) изстрелвания! Да не говорим, при всяко изстрелване, какво количество гориво се изгаря и какви вредни емисии се отделят - с тези 6000 изстрелвания, язък му на Мъск за цялата екологичност на Теслите!И хич не ги сравнявай с метеоритите - кажи ми колко 340 тонни метеорита са преминавали през стратосферата в последните няколко стотин (дори хиляди) години, както и колко от тях горят керисин и отделят въглероден двуокис, на който именно се дължи парниковият ефект!?!?!!!![/quote] Ами веднъж вече казах, двигателите работят с кислород и водород. Резултата е чиста вода. Нищо не изгарят от озона и не правят "дупки". Стига с тези опорки от "Интернет технологий ". Личите си от хиляда километра. Оставете дневник намира.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.