Политиците ни колкото повече мислят за нас все по богати стават!

Статистика

  1. 199876 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Без цигари и алкохол - руснаците водят по-здравословен начин на живот

/ Свят 77
Мойше! Толкоз!!! Мойше! Толкоз!!! / Весело
[quote#68:"disorg"]Оценяването на сингълмолта, както и хубавото бренди идва с годините,иска си изграден вкус.[/quote] И финансовите възможности, които идват с годините😀 Ай' да си припомним с колко свободни пари разполагахме на 20-25 г', и с колко 20 г' по късно😀А вкуса се изгражда в течение на времето. И идва моментът в който си казваш-предпочитам да пийна 2 свестни питиета по 4-5-6 лв/50 мл, отколкото 3-4 долнокачествени карнобатски/пещерски ракии. До коментар [#68] от "disorg":
(Виж повече >)

Без цигари и алкохол - руснаците водят по-здравословен начин на живот

/ Свят 77
disorg disorg / Весело
До коментар [#70] от "Мойше! Толкоз!!!": Така е, прав си. С времето човек открива "своите си" напитки. Примерно, така и не успях да харесам наситените островни сингълмолтове, докато спейсайд ми допаднаха. Съвършено случайно открих и испанските херес-брендита, жалко че в България трудно се намират. Тъй че, годините си иа своите предимства.
(Виж повече >)

"Искат да си променим историята" и други македонски коментари за договора с България

/ Свят 103
gr52 gr52 / Неутрално
Вероятно съм най-некомпетентния от всички, включили се в дискусията. От противоположния на Македония край на България съм, и нито роднини македонци, нито някакви контакти с хора от Македония. Историческите факти, които тук цитирате, ги знам, разбира се, знам и какво велико преселение към България е било, когато става ясно, че няма да е сегашна Македония в границите ни. Цяла махала преселници под носа ми живеят, и - хубави хора са. Мисля си обаче, че върху Балканите тежи прекалено много история и - хубаво си е да я знаем, че и да спорим до побъркване върху нея, но ако тя определя бъдещето ни - живи умрели сме. Та: ако спрем да обясняваме на македонците, че са ни по-малки братя - аз лично никого, който ми се пише по-голям брат не бих изтърпял, ако успеем да ги накараме да разберат, че каквото и да мислим ние за тях че са, те ще си бъдат това, което са решили да бъдат и никой няма да се опитва да ги прави на нещо друго, че никой няма да им превзема земята и да ги управлява, че много им харесваме кухнята, ама като я опитваме или ще си плащаме, или след това у нас ще ги каним - и те да видят как готвим ние, т. е., ако отношенията са симетрични и из-градени на непрекъснато ДЕМОНСТРИРАНО взаимно уважение - проблеми с тях няма да имаме, а ПРОМИВАЧИТЕ НА МОЗЪЦИ - турски, сръбски и българо-патрвиотарски толкова лесно ще бъдат неутрализирани, че освен да се хванат за ташаците и да танцуват кадрил, друго няма да им остане.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.