Това с КТБ го изигряхме брилянтно. Е и Цацаров много помогна.

Статистика

  1. 202771 Комикса общо
    /
    57 Комикса за деня

Коментари на часа

Националистите провалиха ратифицирането на Истанбулската конвенция в Словакия

/ Свят 151
baba_zozolana baba_zozolana / Неутрално
До коментар [#98] от "адв.М.Гроздев": В скоро време може да започнат да се появявят и филми за "междупоколенческата интимност", наричана някога педофилия. От десетина години набира сили това течение в САЩ и се обслужва и от някои университетски преподаватели, предефинира се детската "невинност" като "фантазия" и започва да се твърди, че детството не е биологична даденост, а и то било "социално конструирано". Кен Плъмър например твърди, че "вече не можем да приемаме, че детството е време на невинност просто заради хронологичната възраст на детето" и "дете на седем години може да е изградило сложен набор от разбирания за секса, които ще озадачат много възрастни". През 1990 г. Journal of Homosexuality публиува двоен брой, посветен на секса между възрастен и дете, озаглавен "Междупоколенческа интимност". Дейвид Торстад - бившият президент на Алианса на гей активистите в Ню Йорк и основател на Северноамериканската асоциация за любов между мъже и момчета (NAMBLA), пише, че "любовта към момчетата днес съществува във всеки квартал". Това движение продължава да съществува, но е преминало в нелегалност, след като NAMBLA се оказва въвлечена в съдебно дело за неоправдана смърт и граждански права за $200 милиона, заведено в Бостън. В иска се твърди, че писанията на уебсайта на NAMBLA карат члена на NAMBLA Чарлз Джейнс да измъчва, да изнасили и да убие 10-годишно момче от Бостън. Има и предложения терминът "педофилия" да получи по-ценностно неутрално име, например "секс между възрастен и дете". Видеото по-долу е от представяне на книгата Politics of Deviance на проф. Хендершот. https://www.c-span.org/video/?182771-1/the-politics-deviance
(Виж повече >)

Мъск започна тестовете за нова глобална мрежа за интернет (видео)

/ Развлечение 42
citoplast citoplast / Весело
[quote#21:"taratanki"]Защо никой не си задава въпроса- за колко време ще качи тези 4425 сателита? А после другите 7518?Всеки ден да излита по една ракета...[/quote] Защото никой не е достатъчно наивен като теб за да си ги зададе!
(Виж повече >)

Националистите провалиха ратифицирането на Истанбулската конвенция в Словакия

/ Свят 151
specifier specifier / Неутрално
ТАЗИ КОНВЕНЦИЯ изобщо НЯМА за основна цел борбата с насилието над жените. Това е поредния политически документ на левичарската Политкоректна идеология (ПК) – най-новата тоталитарна идеология, която е по-опасна от всички класически такива (Комунизъм, Фашизъм и НационалСоциализъм), взети заедно. Тя е анонимна, невидима, всепроникваща, коварна и разсредоточена - няма единна партия и програма, вожд и единен теоретичен Център (поне засега), не използва унифицирано наименование. Цитираният документ е само един предлог за продължаване настъплението към Главната цел - превръщането на Хората в разнолика , безполова тълпа, съставена от най-различни „угнетени малцинства“, но пък всички мислещи ЕДНАКВО (т. е. "правилно", според политкоректния речник). По този начин ще се осъществи лелеяната мечта на левичарите от края на ХХ в., формулирана от бащата на Политкоректната идеология, най-успешният ревизионист на марксизма, "философът-революционер" Херберт МАРКУЗЕ (1898-1979)1 и неговите сподвижници: "унищожаване на буржоазния морал“ (а по този начин – унищожаване и на „буржоазната държава"). Нов принос към теорията на ПК е създаването на Теорията за джендъра, според която, биологичният пол е фикция, не е актуален в контекста на бъдещето човешко развитие. Ще го замести "социалния“ пол (джендър), който е свободно ИЗБИРАЕМ И ПРОГРАМИРУЕМ и ще доведе в крайна сметка до унификация на пола, т.е. до безполовото общество, което пък, в съчетание с Мултикултурализма, ще освободи света от всяко потисничеството (с други думи се отрича Генетиката и се замества с Евгениката, забравена „наука“ от края на ХIХ - началото на ХХ в. , любима теория на националсоциалистите). Наблюдава се, един странен парадокс в България Истанбулската конвенция се осъжда, както е известно, не само от хора и организации с десни, демократични и консервативни възгледи, но също и от прослойки и организации свързани с Диктаторски, Плутократични и Клептократични режими. Разбира се, тяхното поведение е напълно логично, защото тези режими виждат в ПолитКоректното движение, съчинител на Конвенцията, ОПАСЕН КОНКУРЕНТ в тоталния контрол над обществото и са уплашени от бързия успех на това движение в Сев. Америка, Европа и Австралия. Известно е, че най-силно е противоборството между сродните идеологии, или такива с общи цели. Интересното е друго: намират се у нас хора с примитивни умове, както и обикновени глупаци, които застават в подкрепа на Конвенцията (ergo на левичарската ПолитКоректна идеология), само защото тя, видите ли, била нападана от червеноРуската агентура в България?! Все едно, да се утвърждава, че Комунизмът е приемлив, защото антихуманният НационалСоциализъм се е борил срещу него.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.