Сънувах  татко..Пак  ми  каза , да  НЕ   закачам ДС- другарите му ...

Статистика

  1. 252430 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Русия посочи три условия за нормализиране на отношенията с Европа

/ Свят 137
gr52 gr52 / Неутрално
"Отношенията между Европа и Русия ще се нормализират, ако в ЕС и НАТО променят системния си подход към Москва, защото е обречен всеки опит на Запада да изгради сигурност "срещу Русия". Това зави зам.-министърът на външните работ Александър Глушко в кулоарите на Мюнхенската конференция за сигурност, ден след като френският президент Еманюел Макрон говори за това да се подобри диалогът с Москва." Казано по друг начин, "ние ще правим каквото си искаме, а вие ще си траете". Наглост. Но самият факт, че тези, които никой не иска, поставят условия, за да влязат в дома ти, вече е наглост. Това е руският маниер - влизат в чуждата къща и започват да се държат като господари, очаквайки, че робската психика на тези, които са имали глупостта да ги пуснат по-далече от вратата, ще се включи; че ще приемат наложеното им внушение за "по-големия брат". Дракула на Брам Стокър можел да влезе в къщата ти, само ако ти го поканиш - ако му отвориш вратата или прозореца, и му кажеш "Заповядай". Руснаците са същите. Докато в България има хора, които ги приемат в душите си, трудно ще ги изгоним. Ако никой не ги приема и никой не иска да има нещо общо с тях, те просто няма да има какво да правят в страната ни. Оттук и огромната вреда, която нанасят на България "русофилите", оттук и необходимостта да не се предаваме, да продължаваме да се сражаваме в хибридната война с тях. Защо тази война те я водят първо в главите ни, и едва тогава - в политиката, икономиката и всичко останало.
(Виж повече >)

България само ще загуби от зелената сделка, твърдят синдикатите

/ България 89
simChо simChо / Неутрално
[quote#13:"Таралеж"]Кюмюрът остава в миналото другари. Отоплението на ток тоже. Газифициране, икономия на електроенергия, слънчеви и вятърни генератори. Време е да се събудим![/quote] За газифицирането яко ви лъже акълът май! ЕС е дал 700 милиона на София, за да бъде заменен природният газ с алтернативни горива! И РДФ и биомаса в ТЕЦ е бъдещето ! Почти 70% от ВЕИ енергията е от ТЕЦ.. ".. biomass and waste accounted for about two-thirds of all renewable energy.." А делът на ВЕИ все повече се увеличава!
(Виж повече >)

България само ще загуби от зелената сделка, твърдят синдикатите

/ България 89
simChо simChо / Неутрално
[quote#86:"crq18506084"]7000 миньора щели да останат без работа!?Някой в тези пазарлъци, смята ли изобщо цената Здраве?Всяка година 36 000 българи се разболяват от рак, половината умират.(данните са до 2014)12% от случаите са причинени от замърсения въздух- 4320 онкоболни годишно. Минимум 200-300 млн. Евро на година само за онкология, без други разходи и заболявания на дихателната система.[/quote] Мани ги бе! Та те са против Екологията.. БСП и присъдружните и партии скачат пред ВЕИ мощностите .. Иначе вървим напред: ------------------- "Освен инсталация за твърдите отпадъци в завода в с. Бели Извор има още две инсталации - за горене на гуми и за горене на месокостно брашно. "Пазар на стари гуми в България към момента няма. Не мога да си обясня това", каза Овчаров. По думите му гумите, които се горят в завода, най-често идват от Гърция. Гърците поемат пътните разходи по доставката и освен това плащат на завода за услугата. " ------------------- Така се прави. Да подскчат троловете на "Газпром" из форумите.. Ние пък ще изпълняваме заветите на Грета Тунберг! ВЕИ енергия от ТЕЦовете е повече от слънчева, вптърна и друга, взети заедно.. .. " .. If they get their way, this could deprive the EU of an energy source which currently makes up close to 60% of the bloc’s renewables, more than solar and wind power combined..." А в България ВЕИ енергията от алтернативните горива в ТЕЦовете, съвсем спокойно може да е и над 70% ..
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.