Това не е европейски подход! Това е еврогейски подход!

Статистика

  1. 285325 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Румен Радев може да спечели президентските избори на първи тур, сочи проучване на "Галъп"

/ Избори 2021 150
accidental accidental / Неутрално
Радев е първият президент, който ме накара да се срамувам че съм Българин. След статията в Ню Йорк Таймс за ваксинацията в България, всички ме питат: "защо сме по зле от Африка?"

Румен Радев може да спечели президентските избори на първи тур, сочи проучване на "Галъп"

/ Избори 2021 150
gr52 gr52 / Неутрално
[quote#81:"vassilun"]До коментар [#75] от "Oleg Iliev":"Но за мен любопитното е дали наистина част от електората на ДБ ще гласува за Радев като човек реално подкрепил протестите."Радев не е подкрепил протестите! Радев вдигна юмрук едва, когато Каскета влезе в Президентството! Още преди това протестите бяха яхнати от МаяМа и т. нар. Отровно трио. Истинските протести бяха преди това, когато куките биха младежите зад колоните на Министерския съвет![/quote] Вие можете да се делите помежду си на каквито си поискате секти, но аз говоря с много хора - главно в провинцията, разбира се, и за тях Минеков, Хаджиженов, Манолова, Бабикян, Дончева, Тошко Африкански и т. н., и т. н., са неотделима част от ДБ, те са знаме, лице и символ на ДБ в много по-голяма степен, отколкото Х. Иванов, например.. И като такива ще си останат завинаги за българския народ. Такива ще си останат и за бъдещата история... Както самото ДБ за всички е част от БСП и друго не може и да бъде - според хората, а вероятно и според историята, която един ден ще бъде написана... Според хората вие сте тези, които опикаха и ос**ха София, които пребиха беззащитна жена и децата й, които палеха слама под краката на стоически изтърпяващите ви полицаи и стреляха с прашки по стъклата на сградите... Вие сте тези, които са разнасяли ковчези по улиците... И нито разбирането, нито съчувствието са на ваша страна... Та - делете се помежду си на каквито си искате секти, но не ни занимавайте с това.
(Виж повече >)

Румен Радев може да спечели президентските избори на първи тур, сочи проучване на "Галъп"

/ Избори 2021 150
gr52 gr52 / Неутрално
[quote#136:"pyt"]До коментар [#1] от "НеКой":ГЕйРБАВ ДРоГАРЮ ☭, ПОЖАРНИКАРa "БУДА" ОТ БКП-2 "ГEйРБ и ЧУК" ☭ ИЗТЕЧЕ В КАНАЛА ЗАЕДНО С ВАС, ФЕНОВЕТЕ МУ..... СВИКВАЙ... МУ-ХА-ХА[/quote] Лекарката, която е начело на инициативния комитет, предложил за президент Радев, пак набира негови фенове от пациентите си, ли що ли? Странни характерови "особености", да ги речем политкоректно, прозират от текстовете им...
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.