Миротворецът на Европа и неговия преводач.

Статистика

  1. 205508 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Полша обвини Русия, че дестабилизира Източна Европа

/ Европа 62
Putarak Putarak / Неутрално
[quote#29:""Литекс" стана ЦСКА"]Прекрасна услуга направиха на Путин тия транссексуални евро-жалкари. С нескопосаната си пропаганда, истерично джафкане по Русия и оправдаване на собствената си некадърност винаги и във всичко с Русия настроиха руснаците по такъв начин, по който Путин дори не би могъл да мечтае. [/quote] Не е проблема в "джафкане" по русия, а е в руските хибридни атаки срещу нас. А руснаците са настроени по такъв начин, защото ПутКин владее средствата за масова информация, владее и цялата репресивна държавна машина и е способен дори да убие всеки, които е срещу него и руснаците като крепостни с голям стаж се страхуват от това. Иначе с пропагандата си успяха да настроят много граждани на бивши соц държави против ЕС и НАТО, което е същинската цел на ПутКин и виждаме, че и ти виждаш в ЕС "транссексуални евро-жалкари", вместо да видиш успешния модел за развитието на нашата държава. Очевидно си убеден, че руския модел за обществено устройство е най-подходящ за теб ;)
(Виж повече >)

Полша обвини Русия, че дестабилизира Източна Европа

/ Европа 62
Putarak Putarak / Неутрално
[quote#34:"cqo33546357"]Учи история за да не повтаряш грешките от миналото. Америка и така наречения западен свят дестабилизираха СССР и сателитите с ясна цел и номера им мина. Русия повтаря наученото.Ако сме достатъчно тъпи да се хванем много кратно на един и същи номер си заслужаваме съдбата, да сме подлоги и на едните и на другите[/quote] Ама ти верно мислиш, че социализЪма можеше да победи, ако не беше лошия запад? ;) Един анти хуманен строй никога не може да просперира в европейска държава, защото хуманизма е основна ценност на всеки един тук, дори и да не го е дефинирал всеки сам за себе си, това е факт. Прост пример е, че така и не успя да роди социализъма нито един продукт, нито една услуга, която да превъзхожда по качество западните и това е всепризнат факт. Искам да кажа, че по един или друг начин социализЪма щеше да се срути сам и това ви казваше и вашия идол - Тодор Живков с думите си "социализЪма е едно недоношче". И наистина учете история, за да знаете какво ни причини Русия, за да не допускаме никога повече тази грешка!
(Виж повече >)

Полша обвини Русия, че дестабилизира Източна Европа

/ Европа 62
hammurabi hammurabi / Весело
[quote#8:"Иван К"]Нищо не ни пречи Русия да има сфери за цивилизовано влияние - например литература, балет, форми на туризъм.....Но не е допустимо да влияе чрез сила.[/quote] - литература под формата на указания за завладяване на чужди територии на принципа където има руснаци може да се води "отбранителна политика" за присъединяването й към Русия; - балетистите ще са облечени в камуфлажно трико и леко натежали; - формите на туризъм ще представляват марш на скок в чужда територия с опознавателно намерение, след което домакините ще станат излишни.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.