Стратегическа дълбочина

Статистика

  1. 232591 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Операция "Жълтурка", или как Великобритания се готви за Брекзит без сделка

/ Европа 30
cmy12603507 cmy12603507 / Неутрално
Каквото и да направят британците, е ясно следното: 1. Налице е дълбока криза в държавността на о.к. 2. Британските политици все още си въобразяват, че ЕС може да “клекне“ и след ЕС избори ще дойде някой мекушав ЕС политик, когото те да водят за носа и да издействат за о.к. чрез политически манипулации, неясни формулировки, “гласува на гласуване на гласуване на...“ само максимални ползи с поемане на нула насрещни задължения 3. Британските политици умишлено излъгаха британските избиратели, че : А. о.к. може да излезе от ЕС с много по-добри условия от тези, които има като член на ЕС Б. няма да има никакъв проблем във функционирането на британската икономика и британското битие при брекзит без сделка. 4. Британците са регресирали в посока мисловна дейност и трудови умения и категорично не желаят да си спомнят нито как и защо се мисли, нито как и защо се работи. В следствие на всичко това считам, че о.к. е една държава със затихващи функции и брекзит извади наяве точно този аспект. Бих предпочела брекзит без сделка, за да може най- накрая британците да понесат последиците от собствените си действия/бездействия и да се научат да живеят с тях ежеминутно- така, както правят всички нормални зрели и отговорни хора по света.
(Виж повече >)

Демократите в Конгреса ще поискат пълен достъп до доклада на Мюлър

/ Свят 47
benefikato1 benefikato1 / Неутрално
Доклада е хиляди страници , а Бар сведе резюмето му до четири . Това са съществените неща . Извода като цяло е , че няма сътрудничество между екипа на Тръмп и руските служби . Просто Тръмп и ГОП спечелиха , защото след безвремието на кениеца Америка пожела да има истински УАСП за президент , а не някакъв ислямиски копелдак роден в резултат на забежката на майка му през годините на хипи истерията . Демократите ужасно подцениха ситуацията и още не могат хладнокръвно да оценят ситуацията и да анализират причините , как така най- сигурната победа в историята се превърна в най-зрелищния скандал , дори през 1948 г е било по - малко изненадващо . Умря една поначало мъртвородена опорка на либерал-болшевиките , за всеки трезвомислещ човек беше ясно , че няма такъв филм . Разбира се либералните лузъри ще продължат да гонят черната котка в тъмната стая . Какво друго им остава ?
(Виж повече >)

Операция "Жълтурка", или как Великобритания се готви за Брекзит без сделка

/ Европа 30
balgariez balgariez / Весело
"...постави 3500 военнослужещи в режим на готовност да бъдат разположени, ако стане необходимо. Ведомството освен това ще координира операциите в случай на Брекзит без сделка от специален бункер" Явно страх ги е от народа. Много. И не чакат изобщо нищо добро от екзита.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.